Krize Světlany Nálepkové: ROZCHOD NA SPADNUTÍ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krize Světlany Nálepkové: ROZCHOD NA SPADNUTÍ?!

Druhá krize! První velkou krizí si dvojice prošla před dvěma lety, kdy Pleska odjel pracovat do Anglie. Tehdy se téměř nevídali a okolí zpěvačky mluvilo o rozchodu. Poté se jim vztah podařilo dát znovu dohromady. Jak to však dopadne tentokrát?
Druhá krize! První velkou krizí si dvojice prošla před dvěma lety, kdy Pleska odjel pracovat do Anglie. Tehdy se téměř nevídali a okolí zpěvačky mluvilo o rozchodu. Poté se jim vztah podařilo dát znovu dohromady. Jak to však dopadne tentokrát? (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Zdá se, že nemá štěstí na chlapy. Světlana Nálepková (57) přiznala, že jí to ve vztahu s o devatenáct let mladším milencem Václavem opět velmi skřípe.

„Nechci to moc konkretizovat, ale můžu říct, že to není dobré,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka, že se její vztah s Václavem Pleskou (38), se kterým randí přes pět let, řítí do záhuby.

Letos Nálepková se svým Vaškem dokonce nevyrazila ani do oblíbeného Himálaje, kam cestovala pravidelně. „Mám teď hodně práce,“ vysvětlovala. „V Karlíně právě zkoušíme muzikál Sestra v akci, kde budu hrát matku představenou,“ upřesnila Světlana.

Na přímý dotaz Aha!, zda se s mladším přítelem rozešla, odpověděla: „To ne, ale je to všelijaké,“ dodala smutně.

Světlana Nálepková: Nesnáším muže, kteří lžou:

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
veselabublinka
5. 8. 2017 • 10:46

Když chytne stará stodola, tak tu už neuhasíš... Je to nový styl života a je to módní! Takže každá stará raketa chce mlaďouše, ale ten jí stejně kopne do řiti!

amgal
5. 8. 2017 • 08:07

Taky mě to napadlo. Mít mladého chlapa a žít v luxusu něco stojí.

-bello-
4. 8. 2017 • 22:47

Viděla jsem ji v divadle a hrála fakt dobře! No má smůlu, v tomhle věku, kde má sehnat muže ?Kde se má asi tak seznamovat?V branži se znají všichni a na vsi, kde žije taky nikdo.Navíc je známá tvář. Ale sluší jí to, vypadá dobře.

aveneta
4. 8. 2017 • 21:12

Muži co nelžou....no to je sice hezké, ale pokud by to byl tzv. Franta s Kolbenky, tak mu ona pravdomluvnost nepomůže

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.