Babišův velký den: Snaha o narušení svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Babišův velký den: Snaha o narušení svatby!

Svatba Andreje a Moniky Babišových
Svatba Andreje a Moniky Babišových (Petra Ficová)

Podruhé vstoupil do chomoutu! Druhý nejbohatší Čech podle magazínu Forbes Andrej Babiš (62, ANO) si po 23 letech vzal svoji přítelkyni Moniku (43). A to na farmě Čapí hnízdo. Obřadu v letním tropickém odpoledni přihlížely na dvě stovky svatebčanů. A o neplánovaný rozruch se postarala autokolona demonstrantů!

»ANO!« Tak to řekl šéf stejnojmenného hnutí své partnerce před půl pátou odpoledne. Ona pronesla na speciálním mole na jezeře Čapího hnízda to samé. Následoval velmi dlouhý polibek a výměna svatebních prstenů. Celý obřad doprovázel živý klavírista, na housle hrál přítel muzikálové zpěvačky Michaely Gemrotové (31) Saša.

„Bál jsem se, jestli si to Monika cestou k oltáři nerozmyslí. Je totiž Blíženec,“ okomentoval sňatek Babiš. „Byla jsem dojatá, dokonce mi ukápla slzička. Snad nejsem rozmazaná,“ dodala novomanželka. Nevěsta, která už dříve používala příjmení Babišová, měla na sobě bílé vyšívané svatební šaty s holými rameny, ve vlasech čelenku a v ruce kytici z bílých květů. Ženich si na velký den pořídil oblek od italské značky Ermenegildo Zegna.

Veselku narušili protesty, na místě byla i policie

Veselka miliardáře Andreje Babiše neproběhla tak úplně v klidu. Kolem farmy Čapí hnízdo projížděli v autech demonstranti, kterým se nelíbí mnohé politické kroky exministra financí. Z tlampačí a reproduktorů pouštěli jeho proslovy a nejrůznější hesla. Jejich dlouhá kolona projela po silnici kolem farmy několikrát, v jednu chvíli pořádku přihlížela i policie... „S protesty jsem počítal, každý si může dělat co chce. Jsou asi zoufalí a neví, co by vymysleli. Den si tím zkazit nenechám,“ uvedl ženich.

Video z veselky na farmě Čapí hnízdo:

Video se připravuje ...



Autor:  red.

Přečtěte si
marmat
1. 8. 2017 • 22:49

OK- neprokázali VÚBEC NIC a co sil , času a peněz je ta šikana stála ??? Výsledek je luxusní a klidná svatba -s přirozeným chováním , které nepochybně ještě zvýší popularitu AB+ANO.

marmat
1. 8. 2017 • 22:46

Starý/á závistivá, podebraná prudo- bello .Taky místo sobotního oběda vymejšlíte "HRDINSKÉ " knokauty ??? Sorry jako-ale léčit psychiku-rychle

marmat
1. 8. 2017 • 22:41

Tím, že ho odporný charaktery štvali v PS jako zvěř až do demise víc než rok, umožnili mu takový krásný a pohodový den s rodinou, kterou má tolik let... .Takhle totiž opravdu funguje KARMA !!!

marmat
1. 8. 2017 • 22:38

Místo na koupaliště, jeli někam REMNCAT ...Tohle není normální! Takže : platil je Kalousek, nebo Fiala ??? Zadarmo je to prakticky vyloučená magořina

ararat
1. 8. 2017 • 19:46

ANO=ANO....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.