Horor Kodetové: Krvavé zranění dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Horor Kodetové: Krvavé zranění dcery!

Bára Kodetová
Bára Kodetová (Alexander Malachovský)

Nepříjemný začátek letních prázdnin pro Báru Kodetovou (46) a houslistu Pavla Šporcla (44). Jejich dcera Sophie (7) mohla být už bez prstu.

„Bylo zapotřebí nasekat pár třísek na oheň. Upozornění nesekej sama! Nesekej vůbec! Nedávej levou ruku pod sekyru! Nepomohlo,“ svěřila herečka s tím, že si dcera Sophie poranila prst na ruce na začátku prázdnin tak, že měla zásek až do kosti. „Dcera hlavně hraje na violoncello a poranila si levou ruku, která se při hře nejvíce používá, takže je to pro ni nepříjemné zranění,“ svěřila Bára s tím, že jsou všichni rádi, že o prstík při sekání dřeva nepřišla.

Sami se diví, jak se jí zranění po 16 dnech od incidentu díky léčivému gelu od MUDr. Barbary Kubešové hojí. „Je vidět, že to opravdu pomáhá, působí to příznivě na kmenové buňky a tím se jí rána, která byla na kost, opravdu rychle hojí,“ řekla herečka, jejíž dcera si možná již brzy zase zahraje na oblíbený nástroj a sekyrkám se nyní bude vyhýbat obloukem.

VIDEO: Barbora Kodetová odhalila nožky a nechala si odstranit žilní metličky

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.