Dáda Gelemovou nešetří: Obvinění z GERONTOFILIE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dáda Gelemovou nešetří: Obvinění z GERONTOFILIE!

Felixova milenka Lucie Gelemová.
Felixova milenka Lucie Gelemová. (Foto Aha! – Pavel Machan, Daniel Černovský, archiv D. Patrasové )

Manželka záletníka Felixe Slováčka (74) vrací úder! Felix bydlí normálně doma a fungujeme ve všem jako manželé, smečuje Dáda Patrasová (61) na informace o tom, že Felix žije v bytě své milenky Lucie Gelemové (34). 

Skladatel se koupe každé ráno ve své vaně a vyžaduje fungování všech manželských povinností. Naposledy takto s Dádou fungovali i v pondělí ráno. Dádu nudí a vyčerpávají bujaré večírky, na které Felixe v současnosti doprovází Lucie.

O tom, jak je Gelemová finančně nenáročná ví Dáda své. Slováček tvrdil, že občas zaplatí oběd nebo večeři. Platí jí prý však byt, donedávna jí i školu a dovolené v zahraničí i tuzemsku.S Gelemovou se pár seznámil, když pracovala jako prodavačka v apatyce. Tam prý za nimi obdivně vyběhla a poté Felixovi poslala k narozeninám jednu ze svých kreseb, ten ji za to vzal na oběd a od té doby je z nich pár. Dáda se na adresu Gelemové vyjádřila jasně: „Napadají mě slova jako příživnictví, parazitování vydírání a gerontofilie (náklonnost či sex. zaměření na staré osoby). Manžel mi v pondělí řekl, že čeká, až se ho pustí, dává tomu prý čas, tak do konce léta." sdělila Dáda Blesku.

Na video s Dádou Patrasovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
15. 7. 2017 • 12:32

robin5 Patraska jen píchla na Slováčka, jak se o Gelemo.vé doma baví.Jsou takoví chllápci, ne že ne! Co se týče ostudy, pak si pamatuju ty skutečně " malířsky " zdařilé a urážející malůvky Gelemo.vé na Patrasovou.Za to měla dostat od někoho do držky, fracek! Naveze se do rodiny a uráží ženskou, která jí nic neudělala! Může být ráda, že je Patrasová jaká je.Taková stará Řepková co dělala Erbové, nebo stará Slováčková co dělala Patrasové, to by vypatlaná Gelemo.vá mazala pryč z Prahy! A že Slováček si namluvil Patrasovou v době, kdy z vlastního manželství utekl, o tom žádná.Kdyby nebyla po ruce Patraska, byla by to jiná!

mirkazam
14. 7. 2017 • 10:44

robin5...svatá pravda...

majojo
14. 7. 2017 • 05:00

Tak už si to, slimáčci, ujasněte, kdo s kým, kdy a nebo všichni dohro. A dejte bulváru přesný rovrh t mají pokoj oni i my-

skp705
13. 7. 2017 • 18:11

nevedela jsem, ze Gelemova je sproste slovo, Aha tam dava hvezdicky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.