Suchařípa z Ordinace: Chtěli po něm, aby podrazil kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Suchařípa z Ordinace: Chtěli po něm, aby podrazil kamaráda!

David Suchařípa
David Suchařípa (TV Prima)

To, že si televize a divadla přetahují herce jako na běžícím pásu je známá věc. Mezi divadelní přeběhlíky, ale nechtěl patřit David Suchařípa.

Herec David Suchařípa, kterého můžete znát například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, musel řešit nepříjemnou záležitost. Herce prý chtělo přetáhnout vedení Divadla Broadway a angažovat ho do muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

,,Nabídli mi roli, kterou hrál ve filmu Miloš Kopecký,“ řekl David. To, co bylo pro herce nehoráznou záležitostí, bylo to, že po něm šéf Divadla Broadway chtěl, aby o nabídce údajně neříkal řediteli Divadla Kalich. Ředitelem je Michal Kocourek, který patří už spoustu let mezi nejlepší kamarády Suchařípy.

,,Chápete to, že jsou takoví deb*lové? Že to má zapotřebí? Tomu já nerozumím. A ještě že jde po mně? To neví, že jsme s Michalem od čtrnácti let kamarádi? Je hloupej,“ napsali v Sedmičce s tím, že takto si prý stěžoval David kamarádům. Šéf Divadla Broadway to tentokrát nevychytal, David zůstává věrný svému domovskému Divadlu Kalich a roli, kterou nabízel jemu, prý přijali Dejdar, Háma a Novotný.

Na video s Suchařípou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.