Dáda Patrasová mizí od nevěrníka Felixe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dáda Patrasová mizí od nevěrníka Felixe!

Dáda Patrasová jde vstříc novému dobrodružství.
Dáda Patrasová jde vstříc novému dobrodružství.  (Foto Aha! – Martin Hykl, FTV Prima ara)

Ještě před deseti lety by do toho nešla! Dáda Patrasová (61), umírněná královna dětských srdcí, odletěla natáčet do proslulé pevnosti Boyard. „Nemůže to být horší, než ty tři poslední roky s Felixem a jeho milenkou,“ svěřila se herečka kamarádce.

Dáda bude v pevnosti čelit pavoukům, letům střemhlav k zemi a dalším úkolům. I když se samozřejmě lépe cítí nalíčená v kostýmu na jevišti nebo při tanci s dětmi, chce si to hrdinně rozdat se všemi nástrahami oblíbené soutěže. Počítá i s bahnem, podvodními hrátkami, pobytem v děsivých prostředích a hrůzných výškách. Nabídka Primy jen dokazuje, že je Dáda pro diváky stále lákadlem.

Dovezl ji Felix
„Myslím, že psychický teror, který prožívám déle, než je vůbec únosné, je mnohem horší než nárazové fyzické vypětí. Vím, o čem mluvím. Chvíli jsem váhala, ale byl to opravdu jen mžik,“ přiznala herečka při odletu na letišti, kam ji přivezl její zatvrzele nevěrný manžel Felix Slováček (74).

Ten by měl po třech letech mimomanželského poměru evidentně stále nejraději jak Dádu, tak milenku Lucii Gelemovou (34), což už vyčerpává zřejmě celou nedobrovolnou trojku. „Navíc se mnou bude dcera Anička a další kolegové,“ vyzdvihla rodinnou a kamarádskou oporu Patrasová. Věří, že na chvíli zapomene na rodinné trápení a získá zpět sebevědomí, které jí manžel zašlapává do prachu.


Patrasová na videu: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
ivanak
19. 6. 2017 • 12:58

Ta už je fakt vymaštěná.Že ji to není trapný.Skuhrá,jak má nemocnou krční páteř a poleze do takové soutěže?To jedině,že by tam udělala nějaké číslo místo s hady,tak se žížalou Julčou ne?Nebo že by tam otevřeli strašidelný zámek a ona strašila další soutěžící?Ani by se nemusela maskovat.Jsou trapný,trapný,trapný.Ať jde už s Felixem do p----e a neotravuje.

antonuis.j
19. 6. 2017 • 11:35

Ale on ten Ital milenec není, to byla komedie, aby Felda žárlil. >áda< lže i sama sobě, věčně je ožralá a neví co řekla před hodinou, mít takovou matku, stydím se až do zadele, brrr, ostuda největší. Oba jsou s Felixem stejný póvl. O má Gelemovou, ale >áda< s nim leze do postele coby záskok, tak nevím, jestli ho tak miluje, nebo ji´í jde o prašule... Ale jsou to kreténi oba.

ellenic
19. 6. 2017 • 11:29

Co se pořád trefuje do Felixe a jeho milenky, sama má máslo na hlavě s tím jejím Italem, také má má milence . Teď je vděčná i za Boyard, nejspíše to mají velmi dobře zaplacené, jinak by do toho nešla . Možná dostane i z vyučenou .

antonuis.j
19. 6. 2017 • 11:10

Taková stará a tak blbá!!! Furt se lituje, skuhrá denně do bulváru, ale drží se Felixe jak houno košile, dorota vypitá odulá! Ta je na tom jak Bartošová před smrtí - absolutně vypitý mozek a nepamatuje si ani jak se jmenuje, lhářka, a co její "italský hřebec"? Nevěřím jí ani písmenko, notoře a trosce... jo - aby ji nějaký had nesežral, pizdu ulhanou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.