Víme, proč se Gregorová vzdala divadla po Brzobohatém (†79)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Víme, proč se Gregorová vzdala divadla po Brzobohatém (†79)!

Hana Gregorová
Hana Gregorová (Martin Hykl, Pavel Machan)

Ze dne na den se Hana Gregorová (64) rozhodla předat Divadlo Radka Brzobohatého do jiných rukou, aby se zbavila obrovské finanční zátěže. Vdova po slavném herci totiž dotovala provoz ze svého! 

Když se vedení scény ujala moderátorka Sportky Romana Goščíková (35), partnerka režiséra Snowborďáků Karla Janáka (46), Gregorové se ulevilo.

Dotace neměla
„Pro mě bylo vždy zásadní, abych nikomu nic nedlužila a v divadle měla všechny účty srovnané. Často jsem musela sáhnout do vlastní kapsy. Boj o dotace jsem dávno vzdala. Prostě nemám kamarády na správných místech,“ vysvětlila deníku Aha! vdova po Radku Brzobohatém (†79).

Bez dovolené
„V září to bude pět let, co už tady Radek není a já to divadlo budovala pro něj. Po jeho smrti to celé nějak ztratilo smysl,“ svěřila další důvody svého rozhodnutí. „Mám svůj věk a myslím, že někdo mladší bude mít víc elánu realizovat nové nápady,“ myslí si bývalá principálka, která má v plánu se mnohem více věnovat sama sobě a také chce mít čas i na mladšího milence Ondřeje Koptíka (32). Několik let prý nebyla na pořádné dovolené.

Jen herečka
V divadle už bude jen jako herečka. „Pro diváka se nic nezmění, dál poběží tituly, na které byl zvyklý,“ dodala Gregorová. A především se zachová jméno, takže se scéna dál jmenuje Divadlo Radka Brzobohatého.

Na video s Gregorovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejpockej
17. 6. 2017 • 01:19

bodejd by divadlo vydelavalo kdyz tam "hrajou" takovy jako ona. Nema ani spetku talentu, a hraje si herecku, amaterka. Nebyt Brzobohatyho tak by po ni ani pes nestekl, vsude ji protlacil. Jo kdyby tam hrala pani Herecka BOhdalova,to by byla jina, to by divadlo rejzovalo.

-bello-
17. 6. 2017 • 00:00

Tak fajn, práci za ni odvede jiná, ona dostane procenta a zas má na Koptíka . Se divím, že to nepřevzalo duo: Kuchař &Gregor

mirkazam
16. 6. 2017 • 15:45

hejhej... (Y. vždycky,když vidím její fotku,tak se leknu,je čím dál škaredší !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.