Anička Slováčková: Depku zahnal tenhle dojemný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anička Slováčková: Depku zahnal tenhle dojemný vzkaz!

Anička se pochlubila zajímavým zážitkem na sociální síti.
Anička se pochlubila zajímavým zážitkem na sociální síti. (Foto: Instagram.com)

Anička Slováčková je nejen krásnou dcerou slavných rodičů, ale ukázala, že má i dobrou duši. Před nějakou dobou sympatická blondýnka udělala dobrý skutek a ten se jí vrátil právě ve chvíli, kdy to sama nejvíc potřebovala.

Zajímavou historkou se pochlubila Anička Slováčková na Instagramu. „Dneska se mi stala nádherná věc… Nejlepší potvrzení toho, že to, co děláš/dáš/vysíláš se ti zase vrátí. Tenhle papírek jsem napsala před několika týdny (možná měsíci?) jedné slečně, která plakala v tramvaji,“ píše Anička u snímku na sociální síti a vysvětluje, že té slečně chtěla nějak pomoci, ale bála se jí oslovit, aby jí nějak nenaštvala.

„Tak jsem vytrhla z diáře kousek papírku a napsala tam aspoň jednu krátkou jednoduchou větu a doufala jsem, že jí třeba pomůže, jako by pomohla ve spoustě chvílích mně. Šla jsem za ní, zaklepala jí na rameno a papírek jí podala a odešla,“ svěřila dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka, jak tehdy nebohé plačící dívce pomohla.

Od Aničky to tehdy bylo velké gesto, že chtěla pomoci člověku v nouzi, ale ukázalo se i dobré skutky se vracejí. „Dneska jsem jela v autobuse… Bylo mi hrozně špatně a smutno. A když jsem vystupovala, přišla ke mně usměvavá, krásná slečna, která mi zaklepala na rameno a podala mi papírek,“ popsala, jak se jí papírek ke zlepšení nálady vrátil zpátky a udělal jí nesmírnou radost. Není tedy, že k podobným činům nabádá i ostatní.

 Dcera Patrasové jako modelka! Slováčková šla první přehlídku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.