Peroutka kašle na lásku a řekl proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Peroutka kašle na lásku a řekl proč

Milan Peroutka má práci na prvním místě!
Milan Peroutka má práci na prvním místě! (Foto: Dana Kolářová, Daniel Černovský, Michal Protivanský, ara)

Milana Peroutku zná většina lidí především ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Syn zesnulého muzikanta Milana Peroutky (†49) má spousty pracovních nabídek, na které se těší a vydělá si díky nim pěkný balík. Pracovní nasazení, ale možná trochu přehání, protože přítelkyně se tak přesunula na druhou kolej…

Milan Peroutka, který zazářil v Tvoje tvář má známý se stal velmi úspěšným umělcem, kterému se nabídky jen hrnou. Peroutka ale překvapil tím, že práci upřednostňuje před vztahem. To bychom od takového fešáka a sympaťáka nečekali. ,,Zeptejte se jí, ale vy vlastně nevíte, kde jí máte hledat. Já jí to vynahradím, alespoň to jsem jí napsal ve zprávě. Říkám ale narovinu, že teď chodím hlavně se svou práci, kterou se snažím nešidit a hýčkat si ji, dokud nám to spolu tak klape, protože ona dokáže být také přelétavá,“ odpověděl časopisu Sedmička na otázku, zda existuje dáma jeho srdce, které by mohlo být líto, že s ní netráví čas.

Na video s Milanem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.