Svátková z filmu GangsterKa: Porucha příjmu potravy, trable s mámou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svátková z filmu GangsterKa: Porucha příjmu potravy, trable s mámou...

Vlastina Svátková
Vlastina Svátková (Foto: P. Novotný)

Půvabná herečka Vlastina Svátková (35), kterou můžeme znát z filmu Gangster Ka, porodila již třetího syna a je čerstvě vdaná. Vlastina, ale vždy neměla lehký život a musela se odrazit ode dna a řešit spousty rodinných sporů.

Ve 13. komnatě herečka prozradila, že měla problémy s příjmem potravy. Kvůli bulváru se ale nejdříve bála 13. Komnatu vůbec natáčet, poté se ale rozhodla, že se k tomuto problému přizná a třeba tím aspoň někomu pomůže. Kromě zdravotních potíží, ale měla hlavně problematický vztah s maminkou. ,,Moji maminku to bolelo, to je pravda. Jako matka, vím, jak těžké je poslouchat kritiku od vlastních dětí, jenže já nemůžu lhát, že všechno bylo skvělé a ideální. Já se vyvíjím, ona se vyvíjí.

Potřebuju, abychom žily v pravdě a vyčistily všechno, co v nás zůstává hluboko usazené a tíží naše srdce. Moje děti mi neustále nastavují zrcadlo a říkají mi, jaká jsem a jaké chyby dělám. Ale také umějí přijít, pochválit, obejmout a říct, že mě mají rádi,“ odpověděla herečka na otázku, jak brala její maminka skutečnost, že ventilovala v pořadu jejich problematický vztah, časopisu Sedmička.

Herečku její děti prý nutí, aby na sobě neustále pracovala, a ona to bere. Snaží se jim dávat lásku a oni jí lásku dávají také. Především si prý dává pozor na to, co říká nahlas, aby to děti netrápilo, nezraňovalo a nevytvořily si tak komplexy na celý život. Bohužel, ona má svůj vztah s matkou i nadále neideální. I když má svou maminku ráda, stále jí tu překáží to “ale“. ,,Bohužel, tak jak bych asi potřebovala, jsme si to ještě nevyříkaly“ odpověděla Vlastina na otázku, zda si vše s maminkou vyříkaly.

Na video s Kounickou Svátkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.