Halina Pawlowská nemůže na nohy: Sotva chodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Halina Pawlowská nemůže na nohy: Sotva chodí!

Halina Pawlowská sotva chodí!
Halina Pawlowská sotva chodí! (P. Novotný a archiv ČT)

Bez cizí pomoci už neudělá ani krok. Halina Pawlowská (62) má delší dobu problémy s nohami a kde může, tam sedí. Došlo to tak daleko, že už ji musejí podpírat i při chůzi!

„Vždycky netrpělivě čekám, až si sednu. Je to moje nejpřirozenější poloha,“ tvrdí o sobě spisovatelka a moderátorka. „Při představení nestojím, ale vyprávím a asi budu inovativně říkat, že hraji vsedě,“ prozradila Halina, která byla hostem Světa knihy v Praze. Kvůli oteklým nohám nemohla bez pomoci ani vyjít na malé pódium.
„Bylo vidět, že jí nohy opravdu bolí! Ve tváři měla útrpný výraz, pak se ale raději začala na diváky usmívat,“ prozradil deníku Aha! návštěvník knižního veletrhu, kterému prý bylo moderátorky doslova líto.

Na video s Halinou Pawlowskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adjacky
18. 5. 2017 • 13:50

Jen se vyděl uvodní 2obrázky a šel jsem opět blejt ta hle ženská je chodící mluvící POPELNICE co kdo chce at má ale nenažranost přežírání tak to je asi její životní krédo podle toho taky vypadá děs hrůza a jde zní strach jak se to vepřový sádlo valí na lidi humus nechut se naní dívat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.