Tatiana Vilhelmová: Vítězka bez emocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tatiana Vilhelmová: Vítězka bez emocí!

Během dlouhé děkovné řeči byla zcela vážná. Neklepal se jí ani hlas dojetím.
Během dlouhé děkovné řeči byla zcela vážná. Neklepal se jí ani hlas dojetím. (Foto: TV Nova)

Ani kapka radosti nebo dojetí! Vítězka třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Tatiana Vilehlmová (38) reagovala na 1. místo v soutěži téměř s ledovým klidem. Na rozdíl od svých předchůdců i kolegů, kteří skončili na dalších příčkách.

Čtvrtá Martha Isová (36) brečela jako želva. Třetí Markéta Konvičková (22) ronila jednu slzu za druhou, druhý Milan Peroutka (27) nemohl ani mluvit. Vítězka soutěže Vilhelmová se zmohla jen na pár úsměvů a dlouhou vážnou řeč. Všechny emoce zřejmě vyčerpala na píseň Zuzany Navarové (†45).

„Těžké bylo najít v sobě ten klid, který ona v sobě vždycky měla. Důležité bylo chytnout tu barvu hlasu, která je neuvěřitelná, ona zpívala úplně obyčejně a chytala za srdce, samozřejmě to je to největší umění,“ přiznala Vilhelmová po svém vítězném vystoupení ve finálovém díle, za který zaplatila tím, že si sáhla na dno fyzických i psychických sil. „Jsem úplně nadšená, byla to spanilá jízda. Někdy velmi trnitá cesta, pak cesta pokojného bojovníka, rozzuřeného bojovníka, má to spoustu tváří. Teda kaskadérský kousek,“ přiznala.

To, jestli skutečně došlo na slzy štěstí, až když jí došlo, že vyhrála, si ale nechala pro sebe. Kdyby se ovšem sestavoval žebříček nejemotivnějších projevů vítězů Tváře, skončila by až na třetím místě za Hanou Holišovou (36) a Honzou Cinou (29).



Daň za vítězství! 24 hodin v maskérně
Dostat se do finálového kola znamenalo projít dvanácti proměnami, které Tatianě zabraly zhruba 24 hodin. Jeden celý den tak proseděla v maskérně. A mnohdy trpěla, když musela sedět jako socha.

Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
16. 5. 2017 • 10:57

Nejlepší byl Milan Peroutka a Markéta Konvičková. Vilhemová nejbyla sice nejhorší, ale ani nejlepší. Poroto také dost podceňovala Rumla.

petrpupkin
16. 5. 2017 • 10:01

Podle známých kteří se na to dívali tak říkali,že vyhrála ta nejhorší ze všech účinkujících.A že to měl vyhrát Peroutka Milan,že měl celkově nejlepší výkony.Je divné,že je to i většinový názor diváků kteří souhlasili s výhrami soutěžících v předešlých řadách.

6010
15. 5. 2017 • 13:44

Jak mohla mít vítězka nějaké emoce, když již dávno dopředu věděla, že tuto soutěž vyhraje! .Bylo to na ní vidět, ani se nesnažila to jako herečka zakrýt.Kdyby byl další díl této soutěže, nebudu se již dívat, protože z toho čiší protekce a intriky, na které divák není zvědavý.Škoda jen, že tímto se smaže dokonalá práce maskérů a lidí, co pro tuto soutěž udělali maximum .

beckyttine
15. 5. 2017 • 13:33

Ale to je přece úplně jedno, kdo vyhrál....žádná cena se tam nedávala.....stejně ta porota nikdy objektivní nebyla a ani nebude.... já bych tu porotu zrušila, stejně vždy každého jen chválí, i když se to nepovede a jen to zabírá čas, kecy o ničem.... nechala bych jen samotná vystoupení a rozhodně bych zmenšila počet reklamních bloků....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.