Hustej Šmucler drsně o českých celebritách: Velmi chudí lidé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hustej Šmucler drsně o českých celebritách: Velmi chudí lidé!

Roman Šmucler (47) prozradil tajemství českých celebrit.
Roman Šmucler (47) prozradil tajemství českých celebrit. (Ceska televize)

Docent MUDr. Roman Šmucler, CSc., stomatochirurg a specialista na estetickou medicínu odhalil, proč některé z českých celebrit vypadají po úpravě rtů nepřirozeně. Proč tedy některé krásy chtivé ženy vypadají jako holandské husy?

Často se to přihodí ženám, které touží mít rty třeba jako Angelina Jolie. Jenže i tento zdánlivě jednoduchý zákrok, kdy se aplikuje kyselina hyaluronová, se podle Šmuclera musí umět. „Už na medicíně se učí, že dolní ret je větší než horní, ale spousta lidí, co kyselinu aplikují, ji dá z nějakého záhadného důvodu víc do horního rtu, a ženy pak vypadají jako holandské husy,“ vysvětlil pro týdeník v Téma.

Překvapivé je, že špatně upravené rty vídáme asi poměrně často i na známých lidech. „Řada českých celebrit nemá rty dobře ošetřené, protože jsou to ve skutečnosti velmi chudí lidé. Jsou pak rádi, když je někdo ošetří zadarmo za to, že v časopise řeknou, že je léčila konkrétní klinika,“ prozradil Šmucler jednu ze zajímavostí českého showbyznysu a dodal, že skutečné celebrity nebo bohatí lidé, kteří něco dokázali, o prodělaných zákrocích nikde nevyprávějí.

Video: Roman Šmucler jezdí po světě a učí zubaře vyrábět upíří tesáky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
14. 5. 2017 • 08:18

Mnohé české celebrity jsou hlavně chudí duchem, o tom nás denodenně přesvědčují.

sylvie59
12. 5. 2017 • 14:26

Zas až tak jednoduché to není. Samotná reklama špatný produkt nakonec neprodá. Ti, co berou za svou práci skutečně velké peníze rozhodně nejsou babralové. Většinou odvádějí špičkovou práci. Techniku, kterou mají k dispozici pravděpodobně váš stomatolog nemá. Možná byste se divil, co je už dnes všechno možné. Podotýkám, že třeba skutečně kvalitní implantát, který vás nebude zlobit, a léta dokonale sloužit, tak ten přijde na cca 25. - 35.000,- Kč. Dělat to může každý zubař, ovšem s různými výsledky. Každý je tak drahý, jak si to může dovolit. Nevěřím, že váš zubař dělá charitu za míň peněz. Jen aby pomohl nešťastným pacientům. To byste mě rozesmál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.