Žena při hádce s manželem spolykala 70 stodolarovek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žena při hádce s manželem spolykala 70 stodolarovek!

Sandra Milena Almeida
Sandra Milena Almeida (Reprofoto Youtube)

Celosvětově známé rčení »tak si ty prachy sežer!« dostalo v Kolumbii úplně nový smysl, když žena během hádky s manželem spolykala celkem 70 stodolarových bankovek. 

Hlavní aktérka »hostiny« za 175 000 korun, 28letá Sandra Milena Almeida (28), je již po operaci. Chirurgický tým v Univerzitní nemocnici v Santanderu jí většinu – přesně 57 – bankovek vytáhl ze žaludku, zbytek ale už skončil ve střevech. „I zbývající bankovky vyšly z jejího trávicího traktu, ale asi si dokážete představit, v jakém byly stavu,“ uvedl šéf týmu, dr. Juan Paulo Serrano.

Chtěla na dovču
Policie nejprve měla podezření, že žena chtěla dolary nelegálně vyvézt ze země. Když ale od lékařů zjistila, že bankovky nebyly nijak zabalené a tedy chráněné před zničením, od dalšího vyšetřování upustila. Uspokojila je i výpověď ženy. Ta podle kolumbijské televize RCN uvedla, že manžel neustále rozhazoval peníze za zbytečnosti. Ona ale chtěla na dovolenou, a tak šetřila a nakonec i prodala domácí elektroniku.
Kvůli tomu propukla drsná hádka, během ní se Kolumbijka snažila zoufale zachránit úspory tím, že je postupně spolykala…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.