Nemravná Heidi otevřeně o erotických hračkách: Kreativitě se meze nekladou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nemravná Heidi otevřeně o erotických hračkách: Kreativitě se meze nekladou!

Heidi a její Barrandovská Sedmička se bude vysílat v neděli po večerním filmu.
Heidi a její Barrandovská Sedmička se bude vysílat v neděli po večerním filmu. (Foto Aha! - TV Barrandov a FTV Prima )

Heidi Janků dostala otázku přímo na tělo. V jejím okénku Intimně s Heidi se jí Jan z Písku zeptala, zda používá nějaké erotické pomůcky. Odpověď oblíbené zpěvačky je vskutku pikantní.

Heidi Janků čtenářce týdeníku Sedmička radí, že by se neměla stydět a erotické pomůcky vyzkoušet. Dokonce ji ubezpečuje, že pokud není její manžel puritán, určitě bude nadšen. „Jen bych doporučila vytáhnout erotickou hračku ve správný okamžik,“ radí Heidi s tím, že muži na tyto věci často žárlí a myslí si, že už ženě nestačí.

Zpěvačka má v těchto záležitostech natolik jasno, že Janě radí, aby nejdříve zavedla na toto téma řeč a vůbec nejlepší prý je, manžela přesvědčit, aby malého pomocníka koupil sám. „Pak už se kreativitě meze nekladou a věřím, že si to užijete nejen vy, ale i manžel (vím, o čem mluvím),“ dodala.

Video: Heidi Janků říká, sex mám pořád ráda!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
14. 5. 2017 • 11:00

Už jsem se bála , že Heidi přidá pikantnosti s pomůckami z jejich ložnice . V TV se na ni nedívám, nemusím ji, po chvíli jsem přepnula, naprosto nezajímavé. Nechápu, proč po odchodu Věry Špinarové téměř pokaždé zdůrazňovala, jaká to byla její kamarádka. To, že společně plánovaly koncerty byl podle mne jen marketingový tah, protože zjistila nejspíše s manželem, jak úspěšné byly koncerty s Petrou Janů. Zapomněla na jedno, že lidé by šli hlavně na Věru Špinarovou a ne na Heidi.

eisenbieger
13. 5. 2017 • 16:17

lizavej pejsek se nekterym taky libi

havran2
13. 5. 2017 • 14:53

Musí mít doma náhradu za toho starého cypa ! ! !

ivoadler
13. 5. 2017 • 14:09

Když už je manžel k ho vnu a ženská je furt chtivá, tak se šudlátko vyplatí. Že je Heidi pořád chtivá, tomu věřím. Čeho srdce plno, tím ústa přetékají. V tom svém pořadu je až oplzlá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.