Věštba Baby Vangy se naplňuje: To nejhorší teprve přijde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Věštba Baby Vangy se naplňuje: To nejhorší teprve přijde!

Dům Baby Vangy
Dům Baby Vangy (Foto Aha! – Monika Brabcová, ara)

Balkánská jasnovidka viděla do budoucnosti, předpověděla mnoho děsivých tragédií. Předpověděla ničivou tsunami, která přišla v roce 2004, předpověděla teroristický útok 11. září a předpověděla i Brexit. Co nás čeká dál?

Před tím, než Vanga zemřela, stihla nás ještě varovat před použitím nukleárních zbraní a vypuknutím třetí světové války. Úspěšnost jejích předpovědí je děsivých 85 %.

Teoretici věří, že její zpráva o tom, že Evropa, jak jí známe, přestane existovat v roce 2016, je jasná a naplněná předpověď Brexitu. Dále předpověděla, že kontinent zůstane "téměř prázdný", proměněný na "pustinu bez jakékoliv formy života". Většina lidí by totiž měla zemřít na rakovinu kůže v důsledku použití chemických zbraní.

Podle serveru mirror.co.uk předpověděla, krizi v Americe, ta má přijít s pětačtyřicátým prezidentem a tím se nedávno stal Donald Trump. „Všichni do něho budou vkládat naděje, ale stane se opak. Ameriku potopí a konflikty mezi jižním a severním státem narostou,“ řekla Vanga. Konspirátoři mluví o tom, že věštkyně mela na mysli Severní a Jižní Koreu. Tyto teorie však mají i své kritiky, kteří tvrdí, že lidé její slova jen překrucují, aby se blížila pravdě. No, nechme se tedy překvapit…

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.