Další kolaps Vladimíra Brabce (82): K telefonu se plazil 16 hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další kolaps Vladimíra Brabce (82): K telefonu se plazil 16 hodin!

Vladimír Brabec je v nemocnici.
Vladimír Brabec je v nemocnici. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Vladimír Brabec (82) prožil opravdu dramatickou noc! Upadl totiž na zem a nemohl se zvednout. K telefonu se mu podařilo doplazit až po 16 hodinách. Není tedy divu, že skončil v nemocnici zcela dehydrovaný a vysílený.

„Táta byl u nás o Velikonocích na večeři a odešel do svého srubu. Chtěl se uvelebit k televizi na židli, bohužel sedl vedle a spadl na zem. Nedokázal vstát, ani zavolat. Telefon neměl při ruce. Až druhý den ráno se k němu doplazil a zavolal mi. Já už jsem ale od brzkého rána byla v práci... Naštěstí se o něho okamžitě postaraly moje dvě dcery. Uložily ho do postele, aby se konečně vyspal,“ svěřila se Blesku jeho dcera Helena Brabcová (52).

Herečka svého tatínka ihned po návratu z práce odvezla do nemocnice, kde stále zůstává. „Podle lékařů mu ten pád a ta bezesná noc nijak neublížily, díkybohu,“ prozradila Helena. Legendární major Zeman však neměl zdravotní problémy poprvé. „Už to budou dva roky, co táta opět zkolaboval se srdíčkem a byl několik dnů v kómatu. Na polovinu května měl zařízený preventivní pobyt v pražské Nemocnici Na Homolce. Teď to ten jeho pád na zem o měsíc urychlil...“ dodala Brabcová.

Vrátí se Vladimír Brabec ještě před kameru? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hejpockej
21. 4. 2017 • 05:29

Pane Brabec, preju hodne zdravicka a taky bych Vam chtel podekovat, za vsechny Vase filmy. Jste skvely herec a mame Vas radi. . Major Zeman je jeden z mych nejoblibenejsich serialu hned po Chaluparich. Jeste jednou hodne stesti a drzte se!

setroseuros
20. 4. 2017 • 19:50

Kdyz zije stary clovek sam,mel by byt dene pod dohledem jestli je v poradku. Ja mam 77letou sestru. Zije sama a 20km ode mne.Kazde rano me musi prezvoni,ze je v poradku a ja prezvonim ji ze beru na vedomi. Kdyz nezvoni do 8.00h volam ja co je ? Nekdy zapomene nebo neco prave dela. Krom to si i zavolame i pres den aspon jednou par slov. Chteli sme ji vzit k nam. Ale stary strom uz nepresadis,jak ona rika.

ivoadler
20. 4. 2017 • 18:40

Kdyby si při dívání na televizi lehal na gauč jako já, tak by se mu to nestalo. Výrobci nábytku jsou nám hodně dlužni. Na televizi je nejlepší se dívat pololeže, polosedě. Takový sedací nábytek se nevyrábí. Sám jsem jeden takový navrhl, ale nenašel jsem výrobce. A všechno pěkně při ruce - mobil, čipsy, flašku. Popřípadě bažanta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.