Donchuán Drobný (72): Velký životní krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Donchuán Drobný (72): Velký životní krok!

Silvestr trávila zamilovaná dvojice u moře.
Silvestr trávila zamilovaná dvojice u moře. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a archiv M. D. )

Tenhle nestárnoucí lamač ženských srdcí si prostě nedá pokoj. O Vánocích požádal přítelkyni Danu o ruku a dnes už řeší stěhování do společného hnízdečka. Vše nasvědčuje tomu, že brzy uslyšíme svatební zvony!

"Je lepší vyhořet než se stěhovat. Ale pro nás to je velký životní krok. Ona žila dlouhou dobu v zahraničí a má hodně věcí, ke mně ani k ní bychom se nevešli, tak jsme to své prodali a našli si domeček na okraji Prahy," svěřil se Milan Drobný magazínu Sedmička.

Přitom ještě před rokem si zpěvák oddělené bydlení vychvaloval jako ideální. Tohle tedy vypadá vážně, kdy bude svatba? "Jak říkám, nikdy neříkej nikdy, ale zatím nic přímo neplánujeme," diplomaticky zahrál záležitost do autu Drobný.

 

Ne vždy, byl ale život našeho zpěváka zalitý sluncem, tak jako teď. Před nějakou dobou Milana Drobného lovila zlatokopka, skončili před soudem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.