Peklo Richarda Müllera: Akutní zhoršení zdravotního stavu a boj o život syna Markuse (5)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Peklo Richarda Müllera: Akutní zhoršení zdravotního stavu a boj o život syna Markuse (5)!

Syn Richarda Müllera měl závažné zdravotní problémy!
Syn Richarda Müllera měl závažné zdravotní problémy! (Foto: D. Kundrát, Facebook)

Doslova peklem si na dovolené v Maďarsku prošel Richard Müller. U jeho malého synka došlo k náhlému zhoršení zdravotního stavu, nemohl dýchat. Na záchranku čekali dlouhých dvacet minut.

Při pobytu v Maďarsku začal mít syn Richarda Müllera vážné zdravotní problémy, nemohl dýchat. Na záchranku čekali dvacet mluvit a celou dobu museli hlídat, aby jejich synek nepřestal dýchat. „Agresivní forma laryngitidy nás v noci vystrašila,“ svěřila na sociální síti Vanda Wolfová, která s Marcusem zůstala v nemocnici.

A ani maďarská nemocnice zřejmě není žádný luxus, leží totiž na šestilůžkovém pokoji, který je obsazený šesti dětmi a čtyřmi rodiči. „Pokud tady chtějí být, musí spát s dětmi v posteli,“ svěřila partnerka Richarda Müllera.



Přečtěte si
msml20
8. 3. 2017 • 19:31

Richard Miller a jeho manželka nejsou schopni pochopit, že není až tak "slavný" a v zahraničí je naprosto neznámý. Místo, aby byli rádi, že se syn uzdravil a poděkovali lékařům, cítí se uraženi a dotčeni. ŽE záchranka přijela až za dvacet minut se stát může i tady, tím spíš ,když zřejmě sami cizí jazyk neovládají.. To, že lékař řekl, že mají synovi zpřístupnit dýchání a uvolnit třeba zapadlý jazyk je snad úplná samozřejmost a je to první věc, kterou řekne vykonávající služba pacientovi i tady v rámci první pomoci.

aveneta
8. 3. 2017 • 11:16

defakto..... to máš pravdu, prostě pro maďary běžný pacient, kterého standartně ošetří v rámci poměrů danné země

defakto
8. 3. 2017 • 09:37

... asi s ním i jeho synem jednali jako s každým jiným pacientem , to musel být pro něj šok , že jeho jméno v Madarsku nikomu nic neříká !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.