Stratég Paroubková: Z utajeného podnájmu už diktuje podmínky rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Stratég Paroubková: Z utajeného podnájmu už diktuje podmínky rozvodu!

Petra svůj odchod od manžela nejspíš plánovala.
Petra svůj odchod od manžela nejspíš plánovala. (Foto Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl)

Když Petra Paroubková (43) opustila svého manžela, vypadalo to jako blesk z čistého nebe. Nejnovější informace ale napovídají tomu, že křehká blondýna svůj útěk z domova pečlivě plánovala…

Podle informací Blesku Petra Jiřímu Paroubkovi (64) už v neděli před útěkem oznámila, že s ním nepůjde na premiéru Plesu upírů. Stěžovala si na nevolnost, ale je dost dobře možné, že si potřebovala naplánovat odchod z domova. Paroubka také požádala o to, aby ráno zavezl dceru do školy.

Potom už šly události ráz na ráz. Paroubková sbalila svoje a dceřiny věci – rozhodně se prý nejednalo jen o ty nejnutnější, do auta naložila i své dva gaskoňské basety a vyrazila pro dceru do školy. Od té doby údajně přebývá v pronajatém bytě v Praze. Komunikuje jen s nejbližšími a s advokáty, přes které manželovi sděluje své podmínky rozvodu.

16. února napsala choti dopis na rozloučenou, který Paroubek obratem zveřejnil. Píše se v něm mimo jiné o tom, že expremiér na svou ženu tlačil a psychicky ji vydíral. Stres v manželství ale podle všeho zažívala už před lety, kdy prodělala mozkovou příhodu a byla jen krůček od smrti.

Jiří veřejnosti přiznal, že manželské problémy řešili se sexuologem Radimem Uzlem (76). Podle něj si Petra prochází těžkou depresí, a proto nyní reaguje tímto způsobem. Stále doufá, že se mu manželství podaří zachránit. Otázkou je, zda k tomu přispěje zrovna zveřejnění jejich dopisů, což část veřejnosti již tvrdě odsoudila. Petra se zatím navíc nemá k tomu, aby se svým mužem začala komunikovat napřímo…



Přečtěte si
anka
22. 2. 2017 • 21:28

Ale no tak bursiku, lidi se porad zamilovavaji a ztraceji hlavu Vzdyt laska je krasna vec a kvete v kazdem veku - ji ucarovaly penize, jemu mladi a krasa....kazdy delame v zivote spoustu chyb....bezchybnym se jeste nikdo nenarodil

majordomus
22. 2. 2017 • 20:22

jestli si chce starý Paroubek zachovat tvář, vrátí se s omluvou k paní Zuzaně a dožije život s ní, v manželství, které v mládí uzavřel a mělo trvat.zvlášť u něj, je věřící. jeho bývalá manželka se nemusí před zlatokopkou a ochechulí,která už se viděla po boku pana prezidenta, vůbec klonit, jen ať jí leze do bytu, ona jí rozvrátila nejdřív celý život a odtáhla manželka.žádné slitování s takovými zlatokopkami.

britva
22. 2. 2017 • 17:15

slovenka, no. čekal někdo něco jinýho ale jen ať toho socana pěkně voškube jak husu, to mu přeju

eva666
22. 2. 2017 • 14:13

To jsem zase vedle, podle oho, co se tady píše, "to vypadá, že Petra svůj odchod plánovala". No, to musí být koumák, co na toto přišel. Kdyby neplánovala, kde by zvala pronajatý byt? jaký Einstein to napsal... fakt články na puliizerovu cenu. Pane Paroubku, vzkaz pro Vás. Nemám a nikdy jsem Vás neměla ráda, ale že jste takový "chudák", který bude zveřejňovat intimní věci svého manželství, to mě fakt nenapadlo. Určitě i pan Uzel byl ponouknut, aby vyzradil lékařské tajemství. Ubohé a pro mne neuvěřitelné. Nekamarádite se náhodou se Slováčkovými?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.