Dojemný vzkaz Vránové po operaci nádoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dojemný vzkaz Vránové po operaci nádoru

Herečka věří, že se uzdraví.
Herečka věří, že se uzdraví. (Foto Aha! – Daniel Černovský )

Má za sebou několikahodinovou operaci nádoru na tlustém střevě! Gabriela Vránová (77) ale boj s rakovinou bere statečně.

„Žiju, vzkažte to všem! Už chci ale domů. Doufám, že mě brzy pustí,“ řekla včera deníku Aha! do telefonu představitelka Aničky Čihákové z Chalupářů.

„Zatím nevím, jak bude léčba dál pokračovat, čekám na výsledky. Čas si krátím sledováním televize, kterou mám na pokoji. A radost mi dělají také kolegové a kamarádi, kteří mi volají a podporují mě,“ dodala herečka, která má ve střešovické nemocnici soukromý pokoj. Jak říkají členové její rodiny, starají se o ni jako o prezidenta Václava Havla (†75), který se tam v minulosti také několikrát léčil. 

Vránová doufá, že rakovinu tlustého střeva u ní lékaři odhalili včas a brzy se uzdraví. O tom, jestli teď bude muset podstupovat chemoterapie nebo ozařování, rozhodne lékařské konzilium poté, co dostane výsledky z laboratoře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.