Hysterák v Prostřeno: Zku*vili mi celej večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hysterák v Prostřeno: Zku*vili mi celej večer!

Servírka Renata svůj večer nezvládne!
Servírka Renata svůj večer nezvládne! (FTV Prima)

Servírka Renata neunese kritiku svého bydlení a dostane doslova hysterický záchvat. Její vztek, slzy a sprosté výrazy rozhodí nejen kolegy u stolu, ale i televizní štáb.

"Co vona si o sobě myslí?! Zkurvili mi celej večer a i celý moje narozeniny zejtřejší," procedí skrze slzy Renata a na kameru zařve: "Doprdele, přišli kvůli žrádlu nebo bydlení?!" Za "útokem" na svou osobu přitom spatřuje strach spolusoutěžících z jejího suprového menu...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vladkabila@...
20. 2. 2017 • 17:00

Paní Renata je nepřizpůsobivý člověk, který by neměl vylézat na veřejnost. Na první pohled působí jako dost opotřebovaná dáma a hlavně jako závistivá. To že měla bordel v domě je pravda, špinavý sporák, umatlaná kuchyňská linka je bez diskuse i kdybych padnout měla, tak tohle je bez debat. A já se divím, že ostatním nebylo šoufl i z prostředí, ve kterém jedli. A její reakce na připomínky od ostatních, byla na ránu. To že blondýna byla trochu přiblblá je jasný, ale měla pravdu. Kdyby pí.Renata vyjela tak jak to předvedla v tv po mně, tak jí nakopu pr....Řekněte je to ok, že berete do prostřena blbce? Koukám na to jen když není nikdo doma, protože bych byla za hlupáka, ale přitahuje mě lidská stupidita

6010
17. 2. 2017 • 10:15

Kdyby ta Renata měla nervy vpořádku, tak by tu kritiku určitě ustála.Když ti ostatní viděli, jak na tom psychicky je, měli jí dát pokoj.Ale né, oni si v tom libovali a pak se litovali.Kdyby jim nedala ten klíč od svého bytu, tak uvařila tak, že by to bývala možná vyhrála.Byla to chyba.

brunos
15. 2. 2017 • 17:11

Tento pořad již dávno není o vaření ale o tom kdo je větší dement či zblblo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.