Šebrle v záchvatu paniky: Myslel jsem, že mě klepne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šebrle v záchvatu paniky: Myslel jsem, že mě klepne!

Roman si před televizními kamerami prožil krušné chvilky.
Roman si před televizními kamerami prožil krušné chvilky. (Foto Alexandr Malachovský)

Bývalý sportovec Roman Šebrle (42) je sice na stresové situace zvyklý, když však začínal moderovat zprávy, prožil si okamžiky, které ho dokázaly pořádně rozhodit.

Živé vysílání není ani pro zkušené moderátory žádné peříčko. Vysloužilý desetibojař Roman Šebrle pro Nedělní Blesk přiznal, že i on se ve svých moderátorských začátcích pěkně zapotil. „Zpočátku mi tep vyskočil na 200, lapal jsem po dechu, skoro jsem se bál, aby mě neklepla pepka! (směje se) A v takovém stresu se čte dost špatně, člověk se musí častěji nadechovat. Pořád jsem při živém vysílání nervózní, ale už to není tak hrozné,“ prozradil moderátor.

Šebrle usedl po skončení sportovní kariéry do moderátorského křesla i ze zištných důvodů. „Atletika není tak lukrativní sport, aby se člověk mohl zajistit. Některým špičkovým atletům se to může podařit, ale jen v případě, že se věnují jednotlivým disciplínám, ne desetiboji,“ vysvětlil Roman.

Sportovec tušil, že moderování zpráv nebude jednoduché, nakonec je ale rád, že tuto práci vzal. „Pokud toho nelitují televizní diváci, tak já v žádném případě,“ směje se. „Poznal jsem něco nového, nové fantastické lidi, skvělou partu. A opravdu se sem do práce těším. Počátky byly samozřejmě krušné, což jsem čekal, pořád se učím a doufám, že se zlepšuju…,“ dodává skromně.

V našem videu na sebe Roman Šebrle prozradil poněkud pikantní historku:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
25. 3. 2017 • 13:26

Myslel jsem, že mě klepne. Škoda, že se tak nestalo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.