Dominika Gottová (43): Nečekaně těžký život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dominika Gottová (43): Nečekaně těžký život!

Dominika Gottová musí mít dvě práce.
Dominika Gottová musí mít dvě práce. (Foto archiv D. Gottové)

Dominika Gottová (43) se musí hodně ohánět, aby se ve Finsku vůbec uživila. Jejím manželem je sice muzikant Timo Tolkki (50), ten ale několik let bojoval s maniodepresemi, tudíž z branže vypadl.

Slavíkova dcera tedy dělá, co může, aby oba dva uživila. „Jako kosmetička mám mnoho klientů a pracuji také jako servírka v japonské restauraci, kde jsem dělala ještě před odchodem do Česka,“ prozradila Dominika pro Nedělní Blesk, která ještě dodala, že ve Finsku nečelí každý den závistivým a hodnotícím pohledům lidí, jako to prý zažívala v rodném Česku.

Gottová dokonce od manžela kvůli jeho nemoci odešla, protože už nezvládala jeho maniodepresivní stavy. Vrátila se tedy na chvíli do České republiky. S muzikantem byla ale stále v kontaktu a po nějaké době se k němu opět přestěhovala. Timo Tolkki se teď snaží vrátit na pódia, nýbrž podle blízkých přátel Gottové mají manželé opravdu hluboko do kapsy.



Přečtěte si
-bello-
1. 2. 2017 • 00:38

vigela zamyslela jsem se nad tím ( obsahově ) a myslím , že dovolovat se k nesouhlasnému názoru je podivná " diskuzní korektnost " a dlouze zabydlená fráze. Co by následovalo, kdyby se někdo zeptal, proč se dovolujete říct opačný názor ( a přisadil si ono obvyklé a zprofanované " když na něj máte v demokratické společnosti nárok ! " ) Co byste řekla ?

antonuis.j
31. 1. 2017 • 12:00

No, je vidět, že čeština už Vám nic neříká a nechápete, oč jde, Ne o použití slova NÝBRŽ, ale o to JAK bylo použito - zcela nesmyslně a z věty udělalo paskvil, víme? Fakt si pořiďte tu koučku, jednu na češtinu a druhou na myšlení.

aveneta
31. 1. 2017 • 10:13

Otázka je...co znamená "hluboko do kapsy" ...???? Tento pojem vnímají různí lidé různě, pokud má na bydlení, jídlo a běžné potřeby, tak to není hluboko do kapsy....pokud si nemůže dovolit značkové oblečení, značkové restaurace, exluzivní dovolené atd. tak to třeba vnímá jako hluboko do kapsy

ararat
31. 1. 2017 • 08:59

pavucinka 30. 01. 2017 14:22 oooooouuuuu zase převlečená Sommerka,poučuje jak se má všechno správně psát a sama to neumí,no ty jsi debil k@vo nebeská ty nejsi talentovaná,a jsi ještě k tomu blázen

joudajoudovy
31. 1. 2017 • 08:48

chudinka dorostenka, na co si stezuje? Finsko patří mezi země s nejpropracovanější sociální politikou. V případě nemoci, mateřské dovolené, důchodu nebo nezaměstnanosti patří zajištění občanů mezi nejlepší na světě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.