Těhule Poláková: To snad nemyslí vážně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhule Poláková: To snad nemyslí vážně!

Bára Poláková s miminkem v břiše neuvěřitelně riskuje.
Bára Poláková s miminkem v břiše neuvěřitelně riskuje. (Foto Aha! – Martin Hykl, Zbyněk Pecák, ara)

Těhotná Emma Smetana nedávno absolvovala patnáctihodinovou cestu autobusem z Paříže do Prahy. Nyní to vypadá, že tu máme další nezodpovědnou celebritu, které ani těhotenské bříško nebrání v tom, aby riskovala.

Bára Poláková (33) čeká s hercem Pavlem Liškou (44) už druhého potomka. Místo toho, aby v klidu odpočívala, sedá za volant a řídí jako drak. „Mám ráda živá auta. Nejde mi prvotně o rychlost, ale o svižnost. Skvěle se proto cítím v zatáčkách,“ přiznala zpěvačka, která si s druhým těhotenstvím opravdu pospíšila. Dcera Ronja přišla na svět teprve před rokem.

Poláková je těhotná teprve krátce, jiné celebrity ale nejsou zodpovědné ani v pokročilém stádiu těhotenství. Svědčí o tom nedávná cesta z dovolené Emmy Smetany. Ta se vydala z Paříže do Prahy autobusem. Po patnáctihodinové jízdě jí nepřekvapivě bolela záda. Korunu tomu sexy moderátorka nasadila ještě tím, že si na svoje zdravotní trápení včetně toho, jak si ho způsobila, stěžovala na sociálních sítích.



Přečtěte si
-bello-
2. 12. 2016 • 15:40

E.Smetana je blbka na entou.To, že porodí v buse je mi fuk, ale že ta nána nebeská nepočítala s tím , že klidně ohrozí plynulý výlet všem lidem v busu a otráví je tím čekáním na pomoc o tom žádná.Zaplatili si za jízdu, ne za převoz těhotnké v 9. měsíci z místa na místo. Chudák autobusák, kdyby tohle měl řešit.Asi by takové měly předkládat pozvrzení ne staršího dne od doktora, že jízdu absolvovat mohou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.