Gregorová a Bohdalka: Válka pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gregorová a Bohdalka: Válka pokračuje!

Hana Gregorová a Jiřina Bohdalová si stále nemohou přijít na jméno.
Hana Gregorová a Jiřina Bohdalová si stále nemohou přijít na jméno. (Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Herminapress, ara)

Je to už mnoho let, co Hana Gregorová (64) přebrala Jiřině Bohdalové (85) manžela, ale ty dvě se stále ještě nemohou vystát. Opět se to ukázalo na křtu knihy, jejíž byla Bohdalová za kmotru, a kam se přišla podívat i Gregorová se svým zajíčkem.

Vzhledem k tomu, že Bohdalovou Radek Brzobohatý (†79) opustil právě kvůli Gregorové, je nevraživost mezi nimi pochopitelná, i když jejich osudový muž už zemřel. Brzobohatý se s Hanou seznámil v roce 1981 při natáčení filmu Noční jezdci, tehdy za ní jezdil na Slovensko každý týden a doma tvrdil, že jezdí za prací. „Samozřejmě jsem mu to natáčení nevěřila, věděla jsem, co se tam děje. Jenže jsem stejně byla ta poslední, kdo se dozvěděl, že má Radek jinou. Udělal ze mě tehdy krávu,“ svěřila v minulosti Bohdalová svým známým.

I přesto, že manželství Brzobohatého s Bohdalovou byla pořádná Itálie, se ženou, která jí ho přebrala, Jiřina dodnes nevychází.  To se ukázalo i na křtu knihy Moje Praha. „Nepozdravily se, i když se viděly. Jiřina byla hvězdou večera a užívala si přítomnost dalších hostů, zatímco Hana se držela spíše zpět. Bylo evidentní, že mezi nimi panuje velké napětí a že si dávají dobrý pozor, aby se nepotkaly přímo a nemusela jedna druhé pohlédnout do očí,“ prozradil Šípu jeden z účastníků večírku, alespoň se tedy Hana mohla v klidu věnovat svému mladému milenci Ondrovi Koptíkovi (33).

 



Přečtěte si
ppadys13
5. 4. 2017 • 16:06

kiwi65,je to kráva,kterou zajímají především peníze.

ararat
27. 11. 2016 • 12:22

Alena Ponistova p.Bohdalová má taky ráda černobílé pruhované halenky jako já.To je tak,když to mu někdo nerozumí a tvrdí,že to vypadá,jak z koncentráku,nebo je rozdíl,mezi halenkou a sakem? +++++++++++++++++++++++++ Probůh jak se tahle kašparka přirovnává k p.Bohdalové? Ponistová,tahle dáma si může dát i ukroucené h.o.v.n.o a bude jí to slušet. Ale ty vypadáš jak ze sceond-handu,jsi slepá nebo nevidíš.Ještě to tupě napíše na FB.JSI OPRAVDU NĚJAK MENTÁLNĚ OPOŽDĚNÁ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.