Šokující snímky Anny K. (51) ze StarDance: Hazard se zdravím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující snímky Anny K. (51) ze StarDance: Hazard se zdravím!

Výraz ve tváři Anny K po přímém přenosu dokazoval, že ji záda a krk stále bolí.
Výraz ve tváři Anny K po přímém přenosu dokazoval, že ji záda a krk stále bolí.  ( Foto Aha! – Marek Pátek, ČT, ara)

Tak to je síla! Anně K (51) dávali lékaři před lety jen pár týdnů života, když bojovala s rakovinou prsu, tolik se radovala, že nemoc porazila a teď si huntuje zdraví. Zpěvačka kouří cigarety, láduje se prášky a na ty pije víno.

Vyplývá to jak z jejích vyjádření, tak z fotek, které se podařilo deníku Aha! pořídit po sobotním kole StarDance. „Zablokovaný krk už trochu povolil, vzala jsem si prášek na bolest a pomohly i nějaké mastičky, co jsem měla doma,“ prozradila po skončení přímého přenosu Anna, která byla po vyléčení z rakoviny ráda, že žije.

Proč tolik kouří?
Proč tedy sklouzla k neřesti, jako jsou cigarety? Na večírku v restauraci svého spolusoutěžícího Emanuela Ridiho (42) v centru Prahy pálila jednu za druhou. A k tomu si dopřála několik skleniček vína.

Proč ponocuje?
Opravdu Anna zapomněla, čím vším si prošla? Zapíjet prášky na bolesti vínem je opravdu nesmysl. Zvlášť v případě, kdy tančíte v televizní show, kterou sleduje okolo 1,5 milionu lidí. Zpěvačka by přece měla dělat vše pro to, aby byla brzy fit a bolesti zad a krku ustoupily – a ne ponocovat a huntovat si tělo…


Návrat lazarů do show aneb Tanečnice i vizážista přišli na inspekci!
Sobotního přímého přenosu se nakonec zúčastnily i dvě zranné klíčové osoby StarDance! Dorazila tanečnice Kamila Tománková (38), která má bolesti páteře. Okolo krku proto měla fixovací límec. V publiku držela nejvíce palce bývalému lyžaři Ondřeji Bankovi (36), se kterým od začátku soutěže tančila. Kvůli zdravotním problémům ji ale nahradila partnerka vypadnuvšího Ladislava Vízka (61) Eva Krejčířová. Na kolegy se přišel podívat i hlavní vizážista StarDance Pavel Bauer, který si zlomil kotník a nyní chodí o berlích.



Přečtěte si
reiner
1. 11. 2016 • 06:27

Já také ne - nesleduji, přepínám

88ww
31. 10. 2016 • 14:31

Nevím proč, ale já ji nemusím.

anavi942
31. 10. 2016 • 13:49

Kouření není hlavní příčina rakoviny.Dokonce to není ani pití vína v rozumném množstvi, takže ať si dělá co chce. Nic špatného jí nepřeju. Ovšem zklamala, že podporuje to svinstvo, co se děje.No ve Star Dance si jistě rozumí s více kolegy.Už se na to nedívám.

aveneta
31. 10. 2016 • 13:16

Jak vidno, každý vnímá život jinak....někdo chce žít zcela naplno bez omezení viz. ono kouření u Anny K či Bartošky za cenu rizika než se vzdát svých návyků....jo je to každého volba, každý je tu jen jednou na světě a musí vědět co je pro něho priorita....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.