Naštvaná Jandová z "Tváře": Zloba kvůli tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Naštvaná Jandová z "Tváře": Zloba kvůli tátovi!

Marta Jandová
Marta Jandová (Foto: Mária Rušinová)

Obrovskou radost vystřídala nevídaná zlost! Vítězka pátého dílu druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas Marta Jandová (42) dostala v ruletě »černého Petra«. Příští týden musí předvést svého slavného otce, lídra kapely Olympic Petra Jandu (74)!

A to se zpěvačce tak nelíbilo, že vzteky kopala kolem sebe, a dokonce chtěla show před koncem opustit! „Říkala jsem už na začátku, že Olympic nechci. I když písničku znám už dávno zpaměti, není tam žádná choreografie, prostě je to můj táta,“ vysvětlila deníku Aha! Marta s tím, že předvádět slavné rodiče je nevděčná činnost. Děti slavných to mají totiž kvůli neustálému srovnávání celoživotně těžší. „Lidé dokážou být zlí. Dodnes někteří zlí jazykové tvrdí, že mi táta vydupal kariéru v Německu, chápete to? Jak by to udělal? Celý život se snažíme něco dokázat, a spousta lidí nám to nepřeje. Už jsem měla pocit, že jsem v Česku sama za sebe a najednou musím předvést tátu,“ zlobí se Jandová.
Deník Aha! zavolal Petru Jandovi, co na překvapivý vývoj v Tváři říká. Ten byl, na rozdíl od Marty, pochopitelně rád. „Martička je moje milovaná holčička, zpívá nádherně a tohle není nic, co by nezvládla. Já sám s ní rád zpívám, jsme jedna krev a krásně si notujeme. Máte se určitě nač těšit,“ slibuje Janda a láká diváky na neděli, kdy TV Nova vysílá další díl Tváře.

Neposlušné kalhoty
Jandová včera zazářila jako obrovský černoch Ceelo Green a s písní Forget you vyhrála. Už podruhé. Zpěvačka pobavila nejen maskou, ale hlavně kostýmem. Byla přirovnávána k obrovské růžové kouli nebo žvýkačce. Protože se snažila i dost pohybovat, spadly jí zničehonic kalhoty, se kterými jí pak pomáhal moderátor Ondřej Sokol (44). Celý sál propukl v ohromný smích. „Bylo mi pořádné vedro, ale tuhle masku jsem si náramně užila,“ vzpomíná s úsměvem Jandová.

Několikahodinová proměna
Vyrobit z křehké bílé ženy obřího černého tlusťocha byl pro maskéry pořádný oříšek. Kulatou hlavičku vytvářeli několik hodin. Obličejová maska se tvořila z několika částí, musela se pak nastříkat černou barvou a zuby musely dokonale sedět. Nacpat Martu do vycpaného kostýmu už pak byla hračka. „Celá proměna trvala pět hodin,“ prozradil zdroj ze zákulisí.



Přečtěte si
ararat
3. 10. 2016 • 21:23

pelagie 03. 10. 2016 08:35 Marta si vybudovala kariéru v německu kde roky žila,zase tady někdo kdáká blbosti

blastr
3. 10. 2016 • 21:16

Je dobrá zpěvačka a určitě zazpívá dobře, ale rozumím jí, že tohle není los, který by si přála. Líbila se mi ona a Cina (líbil se mi moc i minule). Výborný je i Gránský, který dostal sračkovou písničku, ale provedení je u něj vždy bez chyb. Vojtek je bezesporu pěvecky i pohybově taky bezchybný, ale pro mě moc "tlačí na pilu" až přehrává. Jako porotce a mentor se mi nelíbí Pazdírková. V tomto dílu soutěžící hodnotili zajímavě, každý dal a dostal 5 bodů

margarete
3. 10. 2016 • 17:21

To je zásadní nedostatek v pravidlech: rodinní příslušníci a blízké osoby soutěžících by logicky měli být z výběru vyloučeni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.