Dcera režiséra Adamce se vdala: Táto, na svatbu nepáchneš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera režiséra Adamce se vdala: Táto, na svatbu nepáchneš!

Svatba Kristiny byla jako z pohádky!
Svatba Kristiny byla jako z pohádky! (Foto Aha! – Marek Pátek)

Svatba jako řemen. Dcera Jiřího Adamce (68) Kristina (26) si v sobotu vzala dlouholetého přítele Daniela Bíma (26). Ano si řekli v Yard Rezortu v Předboji u Prahy za účasti několika desítek natěšených hostů.  Známý režisér ale na obřadu chyběl. Byl se svou druhou manželkou Janou (44) a dětmi na Slovensku. 

Kristinu Adamcovou tatínek k oltáři nevedl, ani si s ním na své svatbě nezatančila tradiční sólo. Otec Adamec totiž nebyl na seznamu hostů. Zřejmě to byl trest za to, že se rozvedl s její matkou.

Dlouhá známost
Novomanželé Kristina a Daniel, dnes již Bímovi, se znají od puberty, potkali se už na střední škole. Praštili do toho po osmileté známosti. Loni se 25. září v Benátkách romanticky zasnoubili a po roce si řekli své »ano«. „Rozhodli jsme se zpečetit to, co jsme zjistili. Že jsme pro sebe stvořeni,“ napsali na sociální síť. Už v jedenáct hodin se v Předboji mohli svatebčané začít občerstvovat a připít sektem na štěstí zamilovanému páru. Dojemný obřad propukl v pravé poledne a v půl druhé zasedli všichni ke svatební tabuli. V pět hodin se krájel svatební dort a pak už se slavilo až do pozdních nočních hodin.

Režisér na Slovensku
Táta Adamec si bolest z toho, že ho dcera ignoruje i v tak velký den, nechal pro sebe. Jeho odpověď na otázku, proč nebyl dceři na svatbě, byla stručná. „O svatbě dcery Kristinky jsem se dozvěděl pouze neoficiálně od mých bratrů, kteří byli na svatbu se svými rodinami vesměs pozváni, já jsem pozván nebyl. Víc vám k tomu neřeknu! Jsem s celou mojí rodinou na Slovensku v Levoči, kde má dnes moje žena Jana sraz maturantů. V pátek jsme zažili úžasnou jízdu na pltích, česky vorech, po řece Dunajec,“ pochlubil se režisér.

Stará křivda
S tátou se nestýká ani Adamcova starší dcera Tereza Sparks (38). Žije s manželem Jeremym a dvěma dětmi v USA. Ani ona neodpustila tátovi, že šel za hlasem svého srdce, opustil její matku, dramaturgyni Tatianu Kavčiakovou, a před deseti lety si vzal bývalou televizní sporťačku Janu, tehdy Novákovou.



Přečtěte si
luppe
6. 10. 2016 • 20:25

Reagovat na blbku jako si ty je ztráta času....pobyt v rajchu leze na mozkovnu co???

luppe
6. 10. 2016 • 20:20

zřejmě bývalá paní Adamcová...zahořklá ženská...musíte mít hořkej i život, je mi vás líto!!! Na to je život příliš krátký.....

luppe
6. 10. 2016 • 20:17

No do takové blbky jako jsi ty...mám daleko!!!! A s těmi muslimy si opravdu vedle...že se někdo zamiluje jinde...ještě ho kvůli tomu nezabiji! Což by u tebe asi hrozilo :o))) Adamec je prostě člověk..ne stroj...a ptát by se měla jeho žena...co mu u ní asi chybělo, že hledal jinde!!!

-bello-
4. 10. 2016 • 01:23

majordomus Adamec je vůl, pasoval se do role sugar daddy a v US na něj jeho " holky " čekají jen a jen s nataženou dlaní. Co se týče škol, tak je to tam horší než u nás.Ty 2 jeho dcery nejsou takové mozkovny, aby šly do spešl školy a co nazývá Adamcová spešl , není to, co si tady lidi představují.US školství , i to soukromé, je v rozkladu a v úpadku .Adamcová se tam akorát fláká a nechává se vydržovat , ukazuje bulváru " pekáč buchet " na panděru a to je asi tak vše o tomto manželství na dálku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.