Poslední rozloučení? Brenda napsala děsivý vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední rozloučení? Brenda napsala děsivý vzkaz!

Jakoby si sama sobě složila epitaf.
Jakoby si sama sobě složila epitaf. (Foto: Instagram)

Už několik měsíců vede herečka Shannen Doherty (45) boj se zákeřnou rakovinou. Přišla o vlasy, jeden prs, ale zhoubné bujení se přesto šíří. Na sociální síti zveřejnila několik vět, ze kterých mrazí…

„Byla divoká, byla silná, nebyla jednoduchá. Byla šílená a někdy skoro nespala. Vždycky ale měla co říct. Měla své vady, a to je v pořádku. A když šla ke dnu, dostala tu správnou podporu. Byla svým způsobem zvíře, ale jedna věc ji vystihuje nejlépe: Byla nezastavitelná a brala všechno s úsměvem,“ uvedla na Instagramu herečka, která proslula rolí Brendy v seriálu Beverly Hills 902 10.

Její vzkaz fanoušky naprosto zdrtil. „Bojuj,“ vzkazují jednohlasně herečce, která se v posledních týdnech změnila k nepoznání.

 



Přečtěte si
adjacky
10. 8. 2016 • 13:38

proto říkám že rakovina si nevybýrá at je chudý nebo ,bohatý je to tak...Jenom škoda maldé holky nejde oto že je herečka nebo cokoliv ale mladý život ??????????škoda .A proto vzkaz všem zboatlíkům nejste výjmečný jste obyčejní lidi jako každý druhý ....a rakovina si to vybere sama ......pokud se ukáže a vdnešní době má rakovina hodně ale hodně navrch... Snad se stoho alespon trochu dostane a ta bolest povolí vydž...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.