Tragická autonehoda: Rodiče (†42 a †43) zemřeli, dcerka (3) je zraněná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragická autonehoda: Rodiče (†42 a †43) zemřeli, dcerka (3) je zraněná!

Takto dopadlo BMW po nedělní sražce s peugeotem.
Takto dopadlo BMW po nedělní sražce s peugeotem.  (Foto: Krimi-plzeň.cz, HZS Olomoucký kraje)

Seděla za volantem nadupaného BMW. Řidička (26) ale bourák neudržela ve svém jízdním pásu a v neděli večer čelně narazila do protijedoucího peugeotu. V něm cestovala rodina s holčičkou (3). Rodiče (†42 a †43) na místě zemřeli.

K neštěstí došlo v zatáčce před obcí Velký Bor na Klatovsku. „BMW bylo otočeno zadní částí do protisměru. Peugeot byl odhozen vpravo mimo komunikaci a zůstal na střeše,“ řekla policistka Dana Ladmanová. Manželé z Rokycanska přišli i život, jejich dcerku záchranáři převezli s úrazem hlavy do nemocnice. Řidičce bavoráku a jejímu spolujezdci se nic nestalo. Test na drogy a alkohol byl negativní.

Další tragická bouračka se stala v neděli večer u Horních Moštěnic na Přerovsku. Řidič mitsubishi přejel do protisměru a tam narazil do auta VW Passat se čtyřčlennou rodinou. Řidič (†55) a jeho spolucestující (†53) na místě zemřeli. Ve druhém autě podlehl zraněním chlapec (†10). Ostatní členové rodiny skončili s těžkými zraněními v nemocnici.

Nejtragičtější víkend od roku 2013
Poslední červencový víkend na českých silnicích byl nejtragičtějším od roku 2013. Podle statistik na nich zemřelo 13 lidí, to je o dva méně než o nejtragičtějším víkendu před třemi lety.
Při těžké autonehodě zemřeli tři lidé.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.