Bohdalka našla luxusní azyl na Krétě: Jméno hostitele překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalka našla luxusní azyl na Krétě: Jméno hostitele překvapí!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK)

Kam přesně poté, co dostala cenu prezidenta karlovarského filmového festivalu, zmizela Jiřina Bohdalová (85)?

„Byla jsem na Krétě v penziónu Karla Vágnera,“ svěřila se nám herečka s tím, že strávila několik dní v malé rybářské vesničce, nad kterou se rozkládá nádherné pohoří  Omalos. Právě tady hudební skladatel Vágner už několik let podniká.

„Místní mne už dobře znají, jsem pro ně již členem rodiny. Prožil jsem s nimi už křtiny, narozeniny, svatby ale i pohřby. V horách nad vesnicí se setkávám se svými kamarády horaly. Džípem vyjedu nahoru do hor, opékáme spolu berany, hrajeme na buzuki, zpíváme a prožíváme spolu neskutečně krásné chvíle,“ řekl Karel Vágner.



Přečtěte si
ararat
28. 7. 2016 • 13:22

;-D pavucinka = Marfušo Sommerová,tobě dobře hrabe ;-D takové ***iny umíš napsat akorát ty...ty coby prostitutka..řy vůbec nic nevíš kdo jsem a co jsem,tokové nesmysly může vyplodit akorát psychicky narušená osoba,co ty ještě vymyslíš,nakonec se dozvím,že jsem i já lesba a žila jsem z homosexuálem, ;-D mě fakt nenaštveš i když se hodně snažíš,tyto kecy jsi používala na seznamce.cz...jsi normální,já říkám,že jsi vyšinutá,ale klidně piš dál alespoň se zasměji,asi takhlepavucinka ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D 25. 07. 2016 12:55 25. 07. 2016 12:55

ararat
27. 7. 2016 • 07:27

Maruschka Marscha New · Praha a kdo je vlastně ararat?

ararat
26. 7. 2016 • 22:28

zamlzena= pruhovaná,božínku to vypadlo z tvé hlavy nebo ti napovídal třetí hlas? Co to tu meleš Marfuša je jenom jedna a to je Markéta Sommerová,marně se snažíš vnutit někomu tvé nesmysly.Neznám co je to SYNDROM TRESTANÝCH,MOHLA BYS TO PRUHOVANÁ .VYSVĚTLIT?POUČ MĚ. 25. 07. 2016 133 No JÁ BUDU ASI TĚŽKO SOCKA KDYŽ PODNIKÁM,ale ty bereš podporu od státu a taky od toho vypadáš,raději to svlékni,vypadáš jak cigánka,jsi docela odpudivá a ty vlasy neučesané,BRRR NĚCO ODPORNÉHO Alena Ponistova ararat pokud jsi nikdy neměla pruhované sako,tak jsi opravu socka.Neznám ženu která by to neměla,no ty jsi první.Není se co dívit,tvůj šatník je ušitý z hader na vytírání.Neopisuj slova ,které jsem použila na tebe ,))))už jsi vystoupila ze zrcadla?,no a p.Maruschka to bylo psané na tebe.Tak ani nechápeš co čteš.Máš rozdvojenou osobnost,jsi uklizečka wc a pak Marfušenka z pohádky Mrazík,jak tě oslovují tvé sousedky.Ty jsi opravdu chudák,ale děláš si to sama.

zamlzena
25. 7. 2016 • 13:03

TO ARARAT: Dostávala jsi dost svého času, měla jsi hodně lehký živoít. Více než jiní, ale to skončilo. Ale stále myslíš, že je povinností jiných ti pomáhat. To asi bývá takový syndrom trestaných. Zavinila sis to všechno sama.

pavucinka
25. 7. 2016 • 12:55

Není snad jedno odkud je Ararat? Ta sice z Ostravy není, ale ty se dost stydíš, tak mlžíš. Žila jsi z homosexuálem, a nevěděla jsi to.... Proč se zlobíš na druhé za to, jak jsi toé mvše hrozivě vyřešila?Měla by jsi se sdnažit hledat chyby u sebe, ne překrucovat, lhát a házet vše na druhé. Sestra tě měla ráda, ale co je moc to je moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.