Janoušek soud nepřesvědčil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Janoušek soud nepřesvědčil!

Roman Janoušek u soudu.
Roman Janoušek u soudu. (Foto ara)

Udělá cokoliv, aby se vyhnul dalšímu pobytu ve vězení. Jenže lobbistu Romanu Janouškovi (48) justiční kličky zatím moc nevycházejí. Jeho zatím poslední naději na propuštění Ústavní soud nedávno zhatil.

Lobbista byl odsouzen na čtyři a půl roku do vězení za to, že v roce 2012 v opilosti srazil ženu a od nehody ujel. Trest si odpykával ve věznici v Brně, ze zdravotních důvodů mu ale v červnu krajský soud na půl roku trest přerušil. Zamítavé stanovisko Ústavního soudu, který zatím odůvodnění nezveřejnil, se týká Janouškovy stížnosti z loňského září, která byla posledním mimořádným opravným prostředkem. Verdikt se pokouší zvrátit také u městského soudu cestou obnovení procesu.

Přečtěte si
pravlast
11. 7. 2016 • 08:02

Zdraví má neskutečně podlomené a další vězení je nemyslitelné,to by byla tyranie,navíc vila a loď v Chorvatsku asi chátrají,kšefty nejdou,konto se zmenšuje...Janoušku,zkus jim ukázat tohle: . .https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . . https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo . .

hejhej
10. 7. 2016 • 14:10

Janouše- lhář, a podvodník neustále si myslí, že pomoci peněz jde všechno. Problémy s hlavou má nejspíš z chlastu. Chce vystupovat jako " inteligent", ale choval se jako negramotné, opilé hovado. Za volant se nesedá ožralý. Všechny jeho výmluvy byly a jsou trapné. Jenom policajti hned po nehodě se asi nechali podplatit, když mu nesebrali řidičák a nechali ho telefonovat. Stejně dostal málo, málem paní zabil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.