Koupil si v bordelu nevěstku a uškrtil ji! Pak si dal pár panáků... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Koupil si v bordelu nevěstku a uškrtil ji! Pak si dal pár panáků...

Bývalého provozního restaurace Monte Bů Patrika O. přivádějí k soudu.
Bývalého provozního restaurace Monte Bů Patrika O. přivádějí k soudu. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Kdyby tak šel vrátit čas a kdybych tak nechlastal, pozdě přemítá oblíbený brněnský hospodský Patrik O. (30). Při opileckém flámu mu vloni v květnu hráblo. V hotelu zardousil prostitutku Lucii M. (†33), a i když sám na sebe o den později zavolal policii, hrozí mu až 18 let. Ženě jeho pokání život nevrátí.

Klidný, oblíbený, spolehlivý. Uměl vydělat prachy a dokázal je i roztočit. Noc před vraždou proflámoval v barech a hernách. Když se peníze rozkutálely, odskočil si do práce, kde ukradl 69 984 Kč z tržby. A pak i s kumpánem hurá do bordelu Angel! Ve vířivce si s dívkou Lucií domluvili soukromý sex v hotelu. Pro ženu byl poslední.

„Pohádali jsme se, nevím proč. Chtěl jsem, aby neječela a byla potichu,“ hájil se vrah u soudu. Dívce, které předtím za sex vyplatil deset tisíc korun, nejdřív přikryl pusu rukou. Když křičela a kopala, začal ji škrtit a pomohl si i polštářem. Po chvíli dívka ztuhla, Patrik O. zkoprněl. Došlo mu, co udělal. „Zkoušel jsem pak slečnu oživit studenou vodou ve vaně. Byla ale mrtvá,“ přiznal. Rychle proto zmizel, chtěl se ukrýt u otce ve Vídni. Cestou se mu ale všechno rozleželo. Dal si dalších pár panáků na kuráž a v Mikulově sám na sebe zavolal policii.

Bude muset zaplatit milion
Pozůstalá rodina požaduje po vrahovi odškodné 1,25 milionu, zaměstnavatel náhradu za ukradenou tržbu 69 984 Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.