Ruska předhodila manžela psovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ruska předhodila manžela psovi!

Staffordšírský teriér prý už muže několikrát napadl.
Staffordšírský teriér prý už muže několikrát napadl. (Foto: ara)

Měl to být romantický zbytek života, idylka se ale brzy změnila v každodenní hádky. Po jedné z nich ruply temperamentní Rusce nervy a svého manžela ubodala – a jeho masem pak nakrmila psa!

Německý důchodce Horst Henkels (†66) se s Ruskou Světlanou Batukovou (45) oženil teprve před třemi měsíci. Své »ano« si řekli na prosluněné Mallorce, kde Horst
plánoval strávit pohodový zbytek života. Jenže ne všechno šlo podle plánu a hádky se staly každodenní rutinou... A to až do takové míry, že do jejich domu sousedé pravidelně volali policii! V pátek už ale naposledy...


V rámci jedné vyhrocené hádky Světlana svého manžela ubodala! Z paží mu vyřízla kusy masa, kterými pak nakrmila svého psa! Ten navíc podle sousedů německého důchodce napadl už dřív: „Když jsem přijela domů a před jejich domem jsem viděla tolik policistů, myslela jsem, že ho ten pes sežral,“ popsala vyděšená sousedka. „Už jednou jsem ho zahlédla těžce pokousaného, jeho oblečení bylo na cáry,“ dodala šokovaná žena.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.