Bitka v metru: V hlavní roli uprchlík a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bitka v metru: V hlavní roli uprchlík a sex!

Nebezpečný incident se odehrál v mnichovském metru.
Nebezpečný incident se odehrál v mnichovském metru. (Reprofoto: youtube)

Internetem otřásá další skandál a v hlavní roli opět uprchlíci. Tentokrát v mnichovském metru napadli muže, který se před nimi snažil bránit jinou cestující.

Celý incident začal tím, že jeden z uprchlíků obtěžoval metrem cestující ženu. Ta jeho nabídky odmítla, což v muži evidentně vyvolalo hněv. „Myslím, že byl naštvaný, že ho ta žena odmítla. Několik mužů začalo řvát, aby toho hned nechal,“ popsal svědek události Tom Roth pro britský Daily Mail. 

Na základě videonahrávky začala německá policie vyšetřování případu. Snad bude pachatel brzy vypátrán a potrestán…

 

Přečtěte si
-bello-
3. 2. 2016 • 13:44

Nejen Merklová, ale i všechny francouzské vlády od dob de-Gaulla by měly pykat. V Německu jich je zatím milion, ve Francii 6 milionů ( bez těch novejch ) .A Francie? Řešila kdy něco ? Ne! A stala se potichoučku evropskou základnou Islámského státu !

-bello-
3. 2. 2016 • 13:34

teri protože nejsme ořezávátka, koukneme na youtube, ne ?A tak posílám kálejícího "německého " Araba ve vagóně metra ( a že tam má i toaleťák ! ) A ozbrojeného " francouzského ." .Ale protože špína francouzská si to způsobila sama a ještě chce , aby s ní jiní sympatizovali, tak jim to já přeju ! arabská lejna v metru:https://www.youtube.com/watch?v=UhJNNWDdC00 arabští zloději ve Francii: https://www.youtube.com/watch?v=lHX5jsomq_U

jity
3. 2. 2016 • 10:05

Uživatel video odstranil a to jako proč? Pořád tu verbež budeme chránit proti Evropanům?

verasum
3. 2. 2016 • 09:51

To,co se děje nyní v Evropě je čistá hrůza a obávám se,že nám všem jde o existenci a dříve nebo později o život.Migranti se začnou ozbrojovat a protože jim není nic svaté, půjde o krk.Když si takto droufnou na veřejnosti napadnout starého člověka, co bude dál??? Já osobně si myslím,že by Merkelová měla stát před soudem za rozvrat a ohrožení bezpečnosti celé Evropy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.