Čerstvě vdaná Šinkorová (43): Vyhazov kvůli tajné svatbě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čerstvě vdaná Šinkorová (43): Vyhazov kvůli tajné svatbě?!

Daniela Šinkorová na TV Prima.
Daniela Šinkorová na TV Prima. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Tajně se vdala, a zadělala si tím na velký problém! Jako moderátorka Top Staru přináší Daniela Šinkorová (43) zprávy ze soukromí slavných. O vlastní svatbě s podnikatelem Ladislavem Polákem (50) ale mlčela i před svým chlebodárcem, takže může přijít o místo. Nebyla by první, stalo se to i moderátorce Světlaně Zárubové Witowské (43).

„Náš sňatek se mi podařila utajit tak, že všichni, kdo na něj šli, si mysleli, že jdou na oslavu narozenin mého partnera,“ prozradila Šinkorová, jak všechny zmátla. Nejen že nepozvala nikoho z Top Staru, ale ani vedení TV Prima čtyři měsíce po veselce nic neřekla. S fotkami se pochlubila až v pátek odpoledne na sociální síti. „Vůbec jsem nad tím takhle nepřemýšlela, byla to moje čistě intimní věc a chtěla jsem si to nechat pro sebe,“ svěřila deníku Aha! moderátorka.

O tom, že na Primě nejsou z jejího chování vůbec nadšení, svědčí i fakt, že informaci o jejím »dni D« do vysílání televize vůbec nezařadila. „Vůbec jsme o tom neměli tušení, Daniela nikomu nic neřekla,“ potvrdila deníku Aha! tisková mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Šinkorové by se mohlo stát, že brzy zmizí z obrazovky. Podle našich informací se něco podobného stalo už v říjnu 2010 Světlaně Zárubové Witovské, když se podobným způsobem pokusila zatajit svou svatbu s finančníkem Petrem Witowským. O tom, že se oblíbená moderátorka vdala se diváci stejně jako televize dozvěděli z titulku u jejího jména, kde bylo Světlana Witowská namísto Zárubová. „Světlana Zárubová nás o změně jména oficiálně neinformovala, titulek si domluvila individuálně,“ uvedla tisková mluvčí Primy. Za měsíc zprávy místo ní moderovala Sandra Parmová (30)...
A jak dopadne Daniela? To se uvidí. Anebo neuvidí...



Přečtěte si
-bello-
26. 1. 2016 • 23:15

Tyhle kravky jsou jedna jak druhá.Naučeno mají pár frází . A tak Šinkorová ze svatby udělala záležitost intimní, tzn. erotickou , sexuální .To je u svatby dost veselý . Jo, když se daří, tak se daří

zzapp
26. 1. 2016 • 21:49

blackcatmilly
26. 1. 2016 • 11:19

Vyhodit ji měli dávno. Vypadá příšerně, jako vyzáblá zmalovaná stařena. A s každým "vylepšením" (zhubnutí, odbarvení atd.) je to horší a horší. Je i špatná moderátorka, hrozně přehrává.

vuhp
26. 1. 2016 • 09:02

Výhazov , žádná škoda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.