Oběť útoku šílené kameramanky na uprchlíky v Maďarsku: Fotbalový trenér snil o lepším životě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oběť útoku šílené kameramanky na uprchlíky v Maďarsku: Fotbalový trenér snil o lepším životě!

Oběť útoku šílené kameramanky na  uprchlíky v Maďarsku
Oběť útoku šílené kameramanky na uprchlíky v Maďarsku (Foto Twitter, Youtube, ČTK)

Video, na němž maďarská kameramanka Petra László kope do uprchlíků a jejich dětí, šokovalo celý svět. Syrská facebooková stránka ale neváhala a odhalila totožnost muže, kterému bezcitně podrazila nohy – je jím fotbalový trenér!

Osama al-Abdelmohsen pochází ze syrského města Deir Ezzor, kde trénoval tamní fotbalový klub. Do Evropy se vydal se svou rodinou s touhou po lepším životě. Tam se mu ale dostalo těžkého kopance. A to doslova! Incident, při kterém se zbědovaný Abdelmohsen s dítětem v náručí vysíleně válí na zemi poté, co mu maďarská kameramanka Petra László nastavila nohu, vyvolal rozhořčení v celém světě a zdá se, že nezůstane bez trestu!

Půjde sedět?
Šéfredaktor stanice N1TV Szabolcs Kiskerk, pro kterou László pracovala, ji sice za nepřípustné chování okamžitě propustil, veřejnost se ale domáhá mnohem tvrdšího trestu. Proslýchá se navíc, že maďarský televizní kanál má blízko k nacionalistické straně Jobbik. Maďarské opoziční strany tak okamžitě chytily příležitost za pačesy a na kameramanku podaly trestní oznámení – mohlo by jí hrozit až pět let za mřížemi.



Přečtěte si
zubni.pasta
14. 9. 2015 • 08:27

Lepší život to mluví za vše neutíkal před válkou.

anka
13. 9. 2015 • 16:08

Jak se chovala Petra Lazslo bylo hnusne a odporne....

jity
13. 9. 2015 • 11:24

Šel za lepším a neutíkal před válkou? Tak to ho měla nakopnout ještě do rozkroku, ne jen za to, že utíkal policii, ale i za to, že do toho zatahuje svoje dítě.

-bello-
13. 9. 2015 • 10:56

Přála bych si tam americké nekompromisní policajty.Dyť je to trapný, ženská jen chtěla, aby je netečný policajt chytil a odvedl kam patří. S potěšením čtu, že k o n e č n ě !!! začínají naši politikové chápat co je xenofobie, už si ji nepletou s rasizmem a používají tomu adekvátní výrazy. Jak si vůbec může někdo bez víza a beroucí hranice násilím myslet, že třeba nebude postřílen?Kde žijou ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.