Povolání snů? Otevřená zpověď mladičké prostitutky! Kolik má zákazníků, kolik vydělává… Budete zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Povolání snů? Otevřená zpověď mladičké prostitutky! Kolik má zákazníků, kolik vydělává… Budete zírat!

Sarah Greenmore
Sarah Greenmore (Foto: Facebook/ Reddit)

Mladá prostitutka Sarah Greenmore z Nevady si pustila pusu na špacír. Otevřeně promluvila o tématech, která mnoho lidí zajímají, ale nemají se koho zeptat. Na sociální síti zodpověděla zvědavcům jejich otázky a z některých odpovědí jde až hlava kolem…

Svou původní profesi v lázních už dávno pověsila na hřebík, nevydělávala tolik, jako nejstarší řemeslo. Sarah pracuje ve vyhlášeném nevěstinci Moonlite Bunny Ranch v Nevadě, prostituce je zde legální, takže se na svou práci může plně soustředit.

„Za třináct dní jsem si vydělala 250 tisíc korun,“ přiznala závratnou výši jejích příjmů. Dalším ožehavým tématem kolem této profese je počet zákazníků. „Denně mám sedm zákazníků,“ přiznala Sarah, jejíž postel nenavštěvují jen muži, ale i ženy.

Jedním z důvodů, proč tato dívka otevřeně promluvila o svém zaměstnání, je to, že jí vadí očerňování této profese. Na druhou stranu přiznává, že práce se podepsala na jejím milostném vztahu, i přes to že jejím vyvoleným byl pornoherec. Teď už na vztahy kašle. Vzhledem k tomu že má ráda peníze, tak si zatím s placeným sexem vystačí…



Přečtěte si
mekanikk
20. 8. 2015 • 20:03

Ty sklapni BELMEKU. Ty jsi chodila za gulášovku a malý pivo v době svého rozpuku, ale je třeba dodat, že to bylo v době hluboké totality. Teď si vystačíš s mekem a násadou od svého pracovního nástroje. Tak statečnýho chlapa aby zasunul do BELMEKA neznám.

-bello-
19. 8. 2015 • 17:51

polovinu z 250 000,-. dá na perník, aby stíhala a nepoblila se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.