Smutná oslava Karla Gotta: Chyběla jedna z nejbližších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smutná oslava Karla Gotta: Chyběla jedna z nejbližších!

Karel Gott byl z oslavy nadšený, jen ta dcera mu chyběla...
Karel Gott byl z oslavy nadšený, jen ta dcera mu chyběla... (Foto Aha!: P. Machan, M. Pátek, K. Kopáč)

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika (42) se v úterý nezúčastnila oslavy 76. narozenin svého táty! Přitom se v březnu vrátila po 13 letech života ve Finsku zpět domů. Proč tedy nepřijela? Za vše může její zdravotní stav!

„Mám chřipku a není mi dobře, tátovi jsem přála zatím po telefonu,“ řekla deníku Aha! Dominika, která leží s horečkami doma. „Určitě se s tátou brzy uvidím,“ dodala nejstarší Gottova dcera. Její mladší sestra Lucie Kovaříková (27) naopak na oslavě byla. Otci přinesla oblíbené italské víno! Gottovi také přišli gratulovat zpěvačka Monika Absolonová (38) nebo její kolegové Karel Štědrý (78) či Michal David. Tomu bylo v úterý 55 let.

„Původně jsme se vidět neměli, protože jsem měl rodinnou sešlost. Ale po večeři mi volal Karel a pozval nás na Bertramku. Tak jsme tam s manželkou jeli. Zdrželi jsme se do půlnoci a moc jsme si to užili. Pilo se dobré víno a podávalo se pečené jehněčí,“ řekl Aha! hitmaker. A co Karel k narozeninám vlastně dostal? „Nebudu prozrazovat, co vše jsem dostal, ale určitě mne v něčem z toho brzy uvidíte oblečeného,“ smál se.



Přečtěte si
-bello-
17. 7. 2015 • 23:51

teriyaki dík

cukrenka
17. 7. 2015 • 15:41

Tady jedna má deset nicků a občas napíše na sebe věci, že jednomu z toho až stojí vlasy na hlavě a má husí kůži. Lékařská péče tady sice stojí za "h", ala Balkán, ale nic jiného takovému jedinci už nezbývá, než se domáhat diagnozy, a dostat zohlednění, nikoli pít a práškovat se.

italiano
17. 7. 2015 • 15:32

Nejede část metra a jsou přecpané busy, též máme doma virozu. Ale je možné,že se nechtěla sejít s macechou, a přiliš se nedivím Faleš a faleš, z toho je člověku často nedobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.