Christová se rozhodla postavit všem posměváčkům: Hubne pomocí téhle zelené šťávy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Christová se rozhodla postavit všem posměváčkům: Hubne pomocí téhle zelené šťávy!

Ivana Christová se svou dcerou Danielou a podivnou zelenou šťávou.
Ivana Christová se svou dcerou Danielou a podivnou zelenou šťávou. (Facebook)

Bývalá federální miss Ivana Christová (44) i se svými kilogramy navíc nedávno působila v televizní soutěži Tanec snov. A během té musela kvůli svým oblejším tvarům snášet bezpočet urážek. Po soutěži se však rozhodla to všem chytrákům natřít a začala s kily bojovat.

V rámci jedné ze svých zdravotních procházek se dokonce vyfotila bez make-upu a je třeba uznat, že jí to moc slušeno. Nejde totiž jen o několikakilometrové procházky, které jsou samy o sobě zdravé, ale navíc dře v posilovně a nasadila si novou dietu. A teď jako by vypadala o pár let mladší.

„20 dnů zelená pozitiv šťáva, 7 km rychlá chůze a 10 000 kroků s mojí Danielkou dnes ráno,“ napsala Ivana k fotce, kterou pověsila na sociální síť. Také vás zajímá, co je ta tajemná zelená šťáva? Nejste sami. Fanoušci Christovou hned zasypali dotazy…
„Odšťavňuji špenát, celer, okurku, cuketu, brokolici a zázvor. Velmi mi to pomáhá… Podle knihy Bláznivá sexy dieta, doporučuji,“ podělila se Christová o svůj recept na štíhlejší postavu.

Autor:  ph

Přečtěte si
anka
24. 5. 2015 • 15:38

jestli je pani Ivana pro smich vam, tak me urcite ne. Spousta zenskych v cechach a na slovensku ma problem s vahou - a urcite tak bude pani Ivana spoustu z nich motivovat k hubnuti....

anka
24. 5. 2015 • 15:34

ono jde o to, co je jist normalne....pokud zacne jist nezdrave jidlo, jako rohliky, chleba, knedliky, cukr, syry, mleko atd......tak priberere na to tata. ....pokud zmeni jidelnicek a zacne jist chutne, ale aby to dalo telu energii....tak zustane v pohode. Ono nejde o dietu - ale celkove zmene jidelnicku.

anka
24. 5. 2015 • 15:31

nemyslim si, ze si huntuje telo, 7km rychle chuze je ten nejzdravejsi sport....akorat bych to zelene neodstavnovala, ale mixovala do napoju , z brokolice si muze delat polivku, nebo si ji dat k obedu s vajickem na tvrdo- je skoda nedat tu vlakninu telu. Jinak je tlusta, a kvuli zdravi potrebuje zhubnout, takze ji drzim palce, at se ji to povede.

eremita
21. 5. 2015 • 23:12

Huntovat si tělo, které má určité dispozice a potřeby je pěkná hloupost a ve středním věku obzvlášť. Za pár let ani paní Christovou nemine přechod, s přibývajícími roky ztratí i ona na váze přirozeným úbytkem vody....Vlastně nebojuje s kily ale s vlastní psychikou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.