Vdova po Brzobohatém Gregorová: Podivně se zastala se kamarádky Jany »vole premiére« Nagyové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova po Brzobohatém Gregorová: Podivně se zastala se kamarádky Jany »vole premiére« Nagyové!

Hana Gregorová nedá na svou kamarádku dopustit.
Hana Gregorová nedá na svou kamarádku dopustit. (Aha! - Martin Hurda, Ladislav Křivan)

Jsou spojení, která by vás nejspíš nenapadla. Třeba kamarádství vdovy po Radku Brzobohatém (†79) Hany Gregorové (62) a Jany Nagyové-Nečasové (50), která čelí obvinění ze zneužití vojenské tajné služby a která, jen si to přiznejme, přispěla nemalým dílem k pádu vlády a diskreditaci modrých ptáků, tedy ODS.

Gregorová, která před časem veřejně podpořila novou firmu Nagyové, která se zaměřuje na osobní koučink, nedá na svou kamarádku dopustit. A to i přesto, že v těchto dnech zveřejněné odposlechy dokazují, že úřednice Nagyová fakticky koučovala zejména samotného premiéra Petra Nečase. Toho během jejich debat neváhala označit za primitiva, vola a kreténa, aniž se tehdejší český šéf vlády zmohl na slovo. Ale zpátky ke Gregorové, která se za blonďatou dračici rve jako lvice.

„Jana je moje kamarádka a vůbec se to nebojím říct. Mám ji ráda, ixkrát mi lidsky pomohla a vážím si jí za to,“ řekla webu lidovky.cz Gregorová, která v obhajobě kamarádky pokračuje. „Od chvíle, kdy jsem viděla film Vrtěti psem, dělím všechno tisíci. Janu dobře znám a vím, jaká je. Proto jsem jí podpořila a vzkázala, ať vzlétne z popela jako Fénix. Je to silná ženská, ale lidi se k ní chovají strašně,“ řekla Gregorová.

Ta také vůbec neřeší, že její kámoška čelí obvinění ze zneužití vojenské tajné služby. „Já nerozumím politickým hrám, nezkoumám je a nechci je řešit. Přijde mi ale nesmyslné, aby na základě něčeho takového padla vláda,“ tvrdí divadelní principálka, která si myslí, že celá kauza Jany Nagyové, Petra Nečase a konce jedné vlády, je zřejmě jen trochu nešťastná.

Takhle mluví „hodná a silná“ Jana Nagyová:

K Nečasovi:
* Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš, vole. Lítám jako kráva. Ty jsi normální primitiv, vole. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok, vole. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty.
* Ty ses pos*al, ty vole. Nechci tě vidět, běž si za tou slepicí. Ty kreténe…

O Nečasové (tu s Nagyovou Nečas podváděl):
* Nečasová je kráva, je to taková čůza, nevydělá ani korunu.
* To je č*bka za*raná.
* To je p*ča neskutečná. To je svi*ě.





Přečtěte si
ararat
25. 5. 2015 • 15:18

hahahahaha...zase blbost..blbadóno? co to tady zase meleš....to sa ti snívalo či čo?

gordon
24. 5. 2015 • 20:49

gordon
24. 5. 2015 • 20:47

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.