Kde v Praze na hokej s Kanadou? Na Staromáku bude obří fanzóna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kde v Praze na hokej s Kanadou? Na Staromáku bude obří fanzóna!

Fanoušci si užijí hokej na Staroměstském náměstí.
Fanoušci si užijí hokej na Staroměstském náměstí. (ČTK)

Hokejoví fanoušci budou moci přenosy ze zápasů mistrovství světa o víkendu sledovat z nové fanouškovské zóny, která vznikne na Staroměstském náměstí v Praze.

Pořadatelé už začali se stavbou. K dispozici budou nadále i další místa s velkoplošnou projekcí - přímo u vysočanské O2 areny, na Václavském náměstí, a také v dalším z pořadatelských měst Ostravě. Finálové přenosy v Brně už nebudou, řekli ČTK organizátoři.

Hokejový svaz podle Ondřeje Kaláta z organizačního výboru MS chystá rozšíření zázemí a stanu přímo u O2 areny. Dnes v noci začne se stavbou stanu o rozměrech 12 krát 12 metrů. Na Staroměstském náměstí, na střeše obchodního Galerie Harfa u O2 areny i v ostravských Vítkovicích budou zóny pro fanoušky otevřeny vždy hodinu před prvním zápasem - v sobotu od 14:00 a v neděli od 15:00. Ve spodní části Václavského náměstí se mohou lidé scházet už od 10:00.



Návštěvníci fanouškovských zón se mohou kromě hokejových přenosů pobavit i při soutěžích a koncertech. Na přímé přenosy zvou po celé zemi také restaurace a sportbary. Fandit se bude mimo jiné u pěti obrazovek ve Žlutých lázních v Praze.
Čeští hokejisté ve čtvrtek porazili ve čtvrtfinále Finsko 5:3. V sobotním semifinále je čeká od 15:15 Kanada.

Autor:  ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.