Kloubková po roce našla exmanžela! Kde se celou dobu schovával? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kloubková po roce našla exmanžela! Kde se celou dobu schovával?

Kristina Kloubková svého exmanžela sháněla celý rok.
Kristina Kloubková svého exmanžela sháněla celý rok. (TV Nova, ara)

Zmizel beze stop, teď se našel! Kristině Kloubkové (38) spadl pořádný kámen ze srdce. Celý rok moderátorka TV Nova neměla tušení o exmanželovi, zpěváku Alanu Bastienovi (43). Nyní se jí – po přečtení rozhovoru v deníku Aha! – ozval sám!

Ještě loni na podzim neměla Kristina tušení, jestli Alan vůbec žije. „Teď se mi ozval a byla jsem úplně šťastná, protože jsem doopravdy rok o něm neměla zprávy a nemohla jsem ho najít. Nevěděla jsem, jestli je v pořádku, ale je zdráv a byl veselý. Potěšilo mě to,“ oddechla si moderátorka, když ji deník Aha! zastihl v salonu, kde si vybírala šaty na blížící se Ples v Opeře.

O zmizení mlčí

Exmanžela sháněla i proto, že prý potřebovali dořešit nějaké záležitosti, pravděpodobně z dob trvajícího manželství. A stejně tak chtěla vědět, kde celou tu dobu byl. Odpovědi se ale nedočkala. „Nechtěl se o tom bavit. Ani nevím, co teď dělá. Do divadla nechodí a nehraje teď ani v Kleopatře, kde hrával. Ale respektuju, že o tom mluvit nechce. Je to jeho život, jeho soukromí a nutit ho k tomu nebudu,“ vysvětlila s tím, že je aspoň ráda, že se ozval. Kristina nyní žije s tanečníkem Karlem Moravcem (39), se kterým mají dceru Jasmínku (3).





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.