Příšerné: Vraha stařenky (†76) usvědčilo sperma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Příšerné: Vraha stařenky (†76) usvědčilo sperma!

Co vrahoun dělal po umytí mrtvoly důchodkyně a proč se na posteli našlo jeho sperma, to nikdy nevysvětlil, a je to tak možná lepší.
Co vrahoun dělal po umytí mrtvoly důchodkyně a proč se na posteli našlo jeho sperma, to nikdy nevysvětlil, a je to tak možná lepší. (Foto Aha! – Jana Ulrichová a PČR)

Babičku svého kamaráda Irenu J. (†76) ubodal Stanislav H. U jejího nahého těla nechal své sperma. Díky tomu byl usvědčen i z vraždy seniorky Ludmily T. (†76) v Novém Jičíně z roku 2010.

Stanislav H., kterému hrozí až výjimečný trest, se snažil soud obměkčit líčením svého těžkého života. Seniorky vraždil kvůli nedostatku peněz.  U babičky svého kamaráda Ireny J. chtěl prý jen přespat. Když ho začala vyhánět, ubodal ji. Mrtvou ženu pak svlékl do naha, umyl ji ve vaně a přenesl do kuchyně, kde vedle ní přespal. Policisté našli u jejího těla jeho sperma.  Stanislav H. se k vraždám i k pokusu vyhodit místo činu do povětří přiznal. Co vyváděl s tělem, neřekl.

Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.