Zoufalství Lucie Borhyové: Strach z Kloubkové ji donutil k něčemu neobvyklému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalství Lucie Borhyové: Strach z Kloubkové ji donutil k něčemu neobvyklému!

Kristina Kloubková šlape v popularitě Lucii Borhyové na paty. Proto se vyvinutější blondýna rozhodla jednat...
Kristina Kloubková šlape v popularitě Lucii Borhyové na paty. Proto se vyvinutější blondýna rozhodla jednat... (Foto: Aha! - Petr Novotný, Michal Doležal, koláž Ahaonline.cz)

Popularita je věc liknavá, jeden den jste na vrcholu a ten druhý po vás neštěkne ani pes. Tento smutný fakt si zřejmě velmi dobře uvědomuje dosud privilegovaná tvář Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (36). Rozhodla se proto rychle jednat a zapracovat na své oblíbenosti!

Když byla Lucie Borhyová na mateřské dovolené, stalo se něco, s čím se dosud nesetkala. Její dosud neotřesitelná pozice v hlavní zpravodajské relaci TV Nova povážlivě utrpěla kvůli nečekanému nárůstu popularity původně jen zaskakující moderátorky Kristiny Kloubkové (37). Najednou se začaly ozývat hlasy, že Borhyové již bylo dost a chtělo by to změnu. Výsledkem je nová moderátorská dvojice Kloubková/Pouva.


V rámci boje za své zviditelnění se rozhodla Borhyová změnit zvyky, a jestli-že si před porodem přísně střežila své soukromí, nyní se i s pětiměsíční Lindou a svým partnerem Michalem Hrdličkou (26) doslova vystavuje na sociální síti."Určitě to není tak, že by dostala příkaz, aby víc komunikovala se svými fanoušky. Nic takového se nestalo," řekl Sedmičce zdroj z TV Nova s tím, že tato změna v chování moderátorky překvapila řadu kolegů.
Jisté je, že Kristina Kloubková z koláče oblíbenosti Borhyové ukousla mnohem větší sousto, než se předpokládalo a vnadná Lucie pochopila, že tady jde o přežití. Navíc se prý chce stále líbit svému o deset let mladšímu partnerovi. "Lucka dobře ví, že potřebuje být populární, aby si Hrdličku udržela. Ten nebude s nikým, kdo je na druhé koleji. Pokud si ho bude chtít udržet, musí se snažit," myslí si prý televizní informátor.



Přečtěte si
matylda-rut
9. 12. 2014 • 21:33

Myslím si, že tohle je jen výcuc někoho. Lucie to nemá zapotřebí. Je prostě štastná a každý štastný to ukazuje, proč ne ona? Ta kvůli Kloubkové spí v klidu.

matylda-rut
9. 12. 2014 • 21:31

"Lucka dobře ví, že potřebuje být populární, aby si Hrdličku udržela. Ten nebude s nikým, kdo je na druhé koleji. Pokud si ho bude chtít udržet, musí se snažit," myslí si prý televizní informátor. ... ... Který debil tohle prohlásil? Tento člověk je povrchní, snob. Pokud by Hrdlička měl být opravdu takový, pak ho kopne Lucie do zadní sedačky a vyhodí ho. Chlap, který zůstavá u ženy z takového důvodu je debil a nestojí ani za škytavku.

ararat
8. 12. 2014 • 09:11

lopata nám oslepla

ararat
8. 12. 2014 • 09:10

lopato začni přemýšlet už konečně

ararat
8. 12. 2014 • 09:06

mek-u no a co ty jak ty jsí se rodil,

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.