Prsatice Belohorcová v USA: Nešikovný manžel zapříčinil další stěhování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prsatice Belohorcová v USA: Nešikovný manžel zapříčinil další stěhování!

Zuzana Belohorcová a její manžel Vlasta Hájek
Zuzana Belohorcová a její manžel Vlasta Hájek (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko Zuzana Belohorcová (38) najednou zmizela z obrazovek i společenského dění. S manželem Vlastou Hájkem se odstěhovala do Ameriky, kde začali nový život. Ale život v Miami taková pohádka růžovým sadem podle bývalé moderátorky určitě není!

Bývalá sexbomba je dnes dvojnásobnou matkou a místo focení v plavkách piluje angličtinu a v Americe dokončuje zkoušky, aby se na plný úvazek mohla stát realitní makléřkou. Chce sice s nemovitostmi radit jiným, sama má ale tak trochu problémy zvládnout svoje bydlení.

„S manželem bylo vždy naším snem zařídit si rodinný domek se soukromým bazénem a vířivkou. Ale z poslední zkušenosti víme, že můj manžel není rozený chalupář a práce okolo domu ho příliš nenaplňují. Navíc jsme se přestěhovali o 14 ulic dál a najednou bylo všechno jinak. Už to nebyl ten vymydlený South of 5th, na který jsme byli zvyklí a kde jsme bydleli,“ rozpovídala se Belohorcová pro slovenský server topky.sk.

„Na pláž, kvůli které jsme vlastně tady, jsme to měli dál. Baráček byl sice famózní, ale raději jsme ho se ziskem prodali a jsme zpátky na starém místě, kde si dokončujeme penthouse s dvěma střešními terasami,“ popisuje blondýnka svůj luxusní apartmán v nejvyšším poschodí domu.

A tak má Belohorcová kvůli manželovi svoji soukromou akci »kulový blesk« neboť trable jen tak neskončí. „Za pár dní nás čeká stěhování, takže se nenudíme. S dětmi je to dost náročné,“ ukončuje Zuzana s tím, že kromě samotného přemístění bude mít dost práce ještě s dcerou Salmou a synem Neviem.



Přečtěte si
martecka
22. 11. 2014 • 18:19

plně souhlasím

martecka
22. 11. 2014 • 18:17

Takovéto rádoby CELEBRITY bych zpátky do Česka už nikdy nepustila a nebo- jdi makat do supermerketu za kasu-já bych jim dala bazény a vířivky -Belohorcová,Matušková-krávy

koko61
22. 11. 2014 • 16:56

Tak to teda fakt "neviem" čo nám tady ta slovenská flundra chce říct a naznačit. Však ona sa ráda vrátí zpět na slovač, protože za velkou louží mají svých úspěšných lidí dost, oni tam opravdu čekali na tu slovensku flundru a padají před ni na hubu a na kolena. Umí hov.no a chtěla by zlatou medaili?

beladona
22. 11. 2014 • 11:46

jarypadlo no vydělávat asi ne, ale rozhodně sem bude jezdit za zdravotnitcvím. Levné a špičková úroveň.Stačí české občanství a pár stovek měsíčně na zdravotní pojištění.A možná taky do lázní a taky na pojištění Kdo je ani nevím, viděla jsem jednou rozhovor a ten její chlap ji pěkně komandoval a nevypadal dle řeči na velkýho myslitele

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.