Pomozte najít fenku jorkšíra Nelu: Rodina kvůli ní pláče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pomozte najít fenku jorkšíra Nelu: Rodina kvůli ní pláče!

Za stolem uměla sedět způsobně jako pravá psí dáma.
Za stolem uměla sedět způsobně jako pravá psí dáma. (Dana Houšková)

V slzavé údolí se nyní na konci roku proměnil domov Dany Houškové (34) z Ploskovic. Jejich malá kamarádka s velkým láskyplným srdcem, fenka jorkšíra Nelinka, zmizela.

Deset let s nimi jezdila na výlety, spala v posteli, hověla si v křesle a elegantně se vetřela i ke stolu. „Nechápeme to. Nikdy neutekla. Teď při venčení odešla do tmy a už ji nikdo neviděl,“ říká smutná Dana. Nelinka už je starší psí dáma, která si sice ještě ráda zaběhá s klacíkem, ale miluje svůj klid.

Nelinka svou rodinu až doteď nikdy neopustila.
Odvezl ji někdo?

Po fence se doslova slehla zem na zdánlivě opuštěném vlakovém nádraží v Ploskovicích, poblíž hlavní silnice spojující Českou Lípu a Litoměřice. „Nikde jsme ji nenašli, ani na silnici sraženou. V okolních obcích ji nikdo neviděl. Stále věříme, že žije,“ dodává Dana.
Žije nadějí, že feničku, sebral v dobrém úmyslu někdo, kdo jel kolem v autě a myslel si, že se ztratila.
„Jestli Nelinku někdo má, ať nám ji, prosím, vrátí,“ žádá nešťastná Dana.

Přitulit se k páníčkovi a odpočívat, to má Neli nejraději.
Pomůžete?

Nelinka má na svůj věk hezké zoubky, a tak může vypadat mladší. V době zmizení na sobě neměla kšírky se známkou, ale je čipovaná. Majitele by měli podle čísla zjistit na městském úřadě v Mostě. Víte, kde je? Volejte na číslo: 724 334 814.

Přečtěte si
babcahanca
30. 12. 2013 • 19:06

K čemu je tedy to čipování? Podle toho by se přece měla najít. Nevím, nerozumím tomu, ale myslela jsem, že je to také proto, aby se dalo zvířátko najít. Držím palce, ať je Nelinka brzy doma!

britva
30. 12. 2013 • 09:53

vietnamská rodina děkuje za jeden z vánočních chodů oni kapra se salátem nejedí, ale dušenej jorkšír na curry se zeleninou a nudlema to je dlabanec

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.