VyVolení si očichávali zadečky aneb obtisklá rtěnka na chlupaté řiti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VyVolení si očichávali zadečky aneb obtisklá rtěnka na chlupaté řiti!

VyVolení to ještě naposledy rozjeli - v hlavní roli zadky!
VyVolení to ještě naposledy rozjeli - v hlavní roli zadky! (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Tak co zajímavého nám ještě dění ve Vile může nabídnout...Dnes už jen finalisté tráví poslední den před večerním vyvrcholením soutěže a pak tradá zpátky do reality! Jako by to dvojice spiklenců Pavlína a Vladko tušila, oddala se v předchozím dění veselým hrátkám. A světe div se - v hlavní roli radovánek byly jejich zadnice.

Pavlína dostala na holou

Je to smutné, ale Romana, i když se snažila, byla od jisté chvíle na druhé koleji. Vladko s Pájou si prostě padli do noty natolik, že si užívají společně závěrečný finiš pobytu ve Vile. Když přišel ze štábu pokyn, aby soutěžící svými slzami naplnili lžičku, nastal opravdový problém. A protože miska s cibulí blondýnce k pláči nepomáhala, rozhodl se jí "kámoš" Vladko pomoci výpraskem. "Dělej, dělej, zdvihej řiťku," pobízel Pavlínu. Ta si musela stáhnout kalhoty, nejdříve jí dlouhovlasý fešák mydlil řemenem, a pak i hezky ručně. "Au, to bolí," svíjela se Pája, ale do breku jí i tak moc nebylo.


Cucáky na zadku?

Druhá scénka je ještě zábavnější. Soutěžící se měli líbat a soutěžit, kdo posbírá nejvíce polibků. "Pojď sem kotě," přitáhl si Vladko tělnatou maminu z Ostravy. Ta měla z jeho zájmu radost a tak ho pochválila: "Ty vypadáš jako pěkná k*rva!" nakonec zlíbala i Vladkovi hýždě s tím, že nemůže za to, že má ksicht na zadku. Ten pak líbal Pavlínu se slovy: "To je ve jménu lásky. Nikdy bych nevěřil, že to může být tak příjemné." A lesbička mu s radostí jeho něžnosti oplatila hubancem na chlupatou řiť. Nakonec také zvítězila s počtem 73 nasbíraných pusinek.

Přečtěte si
mirkazam
29. 11. 2013 • 10:30

No tak k tomu jeďině....no coment !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.