Seznamte se: Tohle je Gottův »zeťák«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seznamte se: Tohle je Gottův »zeťák«!

Timo Tolkki
Timo Tolkki (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Facebook, ara)

Nejstarší dcera Karla Gotta (73) Dominika (40) se s otcem vídá málokdy. Zamilovala se do finského kytaristy Timo Tolkkiho (47) a už několik let s ním žije Helsinkách.

Dominiku skrýval Gott před zraky svých fanynek dlouhých 9 let. „Dodnes mě mrzí, že jsem Dominiku tajil i před mojí maminkou. Tak si přála, abych měl děti...,“ lituje dnes Mistr. Její matka je tanečnice Antonie Zacpalová a milenci se tenkrát seznámili během natáčení klipu. Nakonec o jejich dceři informoval německý časopis Das Goldene Blatt (Zlatý list) a Gott musel s pravdou ven.

Dominika v Čechách vystudovala hotelovou školu, ale její po seznámení s hudebníkem Timem vedly její kroky neomylně do země tisíce jezer. „Pomáhá mu tam prodávat desky po internetu a jinak dělá provozní v jedné japonské restauraci,“ vysvětlil Gott Blesku.

Dominika je celý život obklopena muži-muzikanty. Akorát její přítel má poněkud drsnější hudební styl, než nejznámější český Slavík. Patří mezi 50 nejrychlejších kytaristů světa a hraje v metalových kapelách. Na kytaru hraje od svých sedmi let a někdy musel cvičit i osm hodin denně. Stejně Dominika neprožil dětství v úplné rodině. Jeho otec jednoho dne spáchal sebevraždu skokem z okna v bytě, ve kterém rodina bydlela. Od mládí hrál v různých kapelách, z nichž nejznámější je power metalová skupina Stratovarius, kde vydržel 20 let. Kariéru přerušila nemoc a následná dlouhá rehabilitace. Nakonec opustil formaci Stratovarius, ale hudbě se věnuje dodnes.

Zřejmě po špatných zkušenostech s vlastními rodinami neplánuje mít Dominika s Timem děti. „Já jí do toho nemluvím. Určitě ví, proč děti nechce,“ komentuje situaci Gott, který za ní do Finska moc nejezdí. „Je tam pořád tma a to nemám rád.“



Přečtěte si
dandova
15. 10. 2013 • 13:37

Milá holka, byla velice příjemná, když dělala v hotelu Panorama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.